Депутатка-мажоритарниця з Хмельниччини вибачилася за кнопкодавство

Депутатка-мажоритарниця з Хмельниччини вибачилася за кнопкодавство
Фото: facebook.com/olena.kopanchuk
  • Під час голосування за законопроект про внесення змін до закону "Про будівельні норми" депутатка від “Слуги народу” Олена Копанчук проголосувала і за себе, і за сусіда.
  • Момент кнопкодавства потрапив на відео. 

За два тижні роботи новообраного парламенту спіймали уже третього кнопкодава. Цього разу на "голосуванні за сусіда" попалася  депутатка від “Слуги народу” Олена Копанчук. Кнопкодавила вона 11 вересня, під час голосування за законопроект про внесення змін до закону "Про будівельні норми" щодо удосконалення нормування у будівництві (№1052), інформує Рух ЧЕСНО. 

  • "Копанчук натиснула на кнопку на пульті сусіда праворуч — мажоритарника “Слуги народу” з Волині (округ №20) Вячеслава Рубльова. У результатах голосування зазначено, що обидва нардепи проголосували “за”, - йдеться у повідомленні.

 

Момент коли Копанчук "кнопкодавить" потрапив на відео:

Відео дня

Згодом на офіційній сторінці Копанчук у Фейсбук з'явився пост, у якому депутатка коментує свій вчинок:
  • "Друзі! Хочу публічно принести вибачення за допущену мною помилку при голосуванні. Для мене було важливо, щоб даний законопроект, який спрямований на покращення майбутнього України, був проголосований, і тому емоційно, без усвідомлення наслідків своєї поведінки, проголосувала за колегу. Те, що я зробила — неправильно. Будьте певні, цей урок я запам‘ятаю назавжди", - написала вона.

Зазначимо, що Олена Копанчук є мажоритарницею “Слуги народу” від округу №189 на Хмельниччині (місто Нетішин, Білогірський, Ізяславський, Красилівський та Теофіпольський райони). 

Нагадаємо, нещодавно Верховна Рада направила на розгляд Конституційного суду законопроект про додаткові підстави дострокового припинення повноважень народного депутата, зокрема за кнопкодавство. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • Lidija Banashko

    так на її "хфізіономії"-написано - бреха
  • Олекса Шумейко

    "без усвідомлення наслідків своєї поведінки, проголосувала за колегу" - такий перл може видати тільки дуже адекватна людина.
  • Віталій Малий

    Зеленський її вичитав
  • Tornike Qebadze

    Помилка-це коли людина щось робить СВІДОМО, вважаючи, що чинить правильно, але згодом виявляється, що вона помилилась. Ключове слово "свідомо". Виникає питання: депутат не знає, що чужі кнопки не можна тиснути????? І хто ж свідомо голосував за таку д****ку яка згодом зробить Хмельниччину досить відомою, але на жаль як кузню кадрів депутатів-д****ів. Дуже шкода, але маємо що маємо!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:40 Великий футбол повернувся у Хмельницький: як перемагало Поділля photo_camera 16:13 Храм у Деражнянській громаді офіційно перейшов до ПЦУ 15:35 Великогабаритні автобуси замінять «маршрутки» у Хмельницькому 15:02 Йому було 24: загинув доброволець з Хмельницького Тарас Мельник photo_camera Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 14:38 Графік стоянок екобуса в квітні: що й куди приносити хмельничанам 14:03 Військові силою затримали чоловіка в Хмельницькому. Що про це каже адвокат 13:42 350 тисяч за електроенергію стягнув хмельницький суд з двох жителів будинку 13:00 На Хмельниччині п’яний водій автобуса в’їхав у стовп і втік. Його оштрафували 12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up