Додатковий призов: хмельничан покличуть служити на військові бази і склади

Додатковий призов: хмельничан покличуть служити на військові бази і склади
  • Збройні сили України вирішили провести додатковий призов на Хмельниччині.
  • Через брак кадрів на складах і базах, до війська покличуть сотню жителів області.
  • Перед строковою службою на призовників очікує три місяці навчання в Кам’янці.

Під час осіннього призову до війська покликали 550 жителів Хмельниччини. Такий план перед обласним війскоматом ставило керівництво Збройних сил України. Згодом, в генеральному штабі вирішили, що цього замало і оголосили додатковий призов.

  • Керівництвом було прийнято рішення призвати ще людей для виконання завдань на базах і складах. З нашої області буде призвано до ста чоловік. Вони будуть проходити службу в частинах оперативного командування «Захід». Спочатку призивати їх будуть в навчальний заклад. Ми відправлятимемо до 201-ого навчального центру Кам’янця-Подільського. Після цього відправлятимуться в частини оперативного командування. Акцентую увагу, що вони не попадуть в зону АТО, - каже vsim.ua військовий комісар Хмельницького обласного військового комісаріату Сергій Присяжнюк.

Додатковий призов на Хмельниччині триватиме із 27 до 30 листопада. На обліку військоматів області перебуває більше 17 тисяч осіб, які можуть бути призвані на службу. Близько 3 тисяч із них, за словами Сергія Присяжнюка, не прибували на місце виклику за повістками.

Строковики після додаткового призову і навчання проходитимуть службу на базах і складах оперативного командування «Захід». Їх можуть відправити в одну із наступних областей: Хмельницька, Львівська, Рівненська, Чернівецька, Закарпатська, Івано-Франківська, Волинська і Тернопільська. Слідкуйте за новинами Хмельницького і не тільки на vsim.ua.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Мастер Автополив

    На продсклад или на ГСМ можно ))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up