Драйвово і романтично. Олександр Пономарьов виступив з концертом у рідному Хмельницькому

Драйвово і романтично. Олександр Пономарьов виступив з концертом у рідному Хмельницькому

Популярний співак не зібрав повний зал. Вільні місця були, хоч і небагато. Але й ті, що прийшли відчули незабутню енергетику, яку Олександр Пономарьов привіз до міста, де народився і провів дитинство.

Концерт у філармонії, як це часто буває за участю українських зірок, розпочався із запізненням. Глядачі тричі оплесками викликали Олександра Пономарьова на сцену. І все таки дочекалися. Розпочав він із пісні «Зіронька». Її він написав ще у 1994-ому і присвятив своїй донці.

Після першого хіта він почав розповідати залу про те, як засумував за рідним Хмельницьким. Пригадав шкільні роки і сказав, що концерти тут для нього завжди особливі.

 - У Хмельницькому хвилююся, як ніде. Вчора, завтра і післязавтра концерти будуть різні. Завжди приїжджаю сюди з якоюсь особливою енергетикою, - розповідає зі сцени  Олександр Пономарьов. – Сьогодні вперше за багато років відвідав рідний мікрорайон Ракове. Пройшовся дворами, де виріс. Завітав також у свою школу №9, де провчився перші три класи. Досі пам’ятаю планування школи. Знаю де спортзал, столова. Потім вчився у школі №21.

Відео дня

Можливо саме ці спогади і свято Дня вчителя надихнуло співака написати сьогодні нову пісню. Правда не повну, а лише приспів. Його він виконав декілька разів. Під час першого разу декілька разів забував слова. Каже, що не встиг вивчити. Згадується у пісні і про Хмельницький. Основною темою є привітання вчителів.

Танцюристи декілька разів змінювали сценічний образ. Частіше виходили, коли пісні були більш танцювальні та драйвові.Майже перед кожною піснею Пономарьов розповідав її передісторію або те, хто її написав і кому вона присвячується. Більшість, про що не раз говорив артист, була створена спеціально для жінок.

 - Мою пісню на іспанській я колись співав Фіделю Кастро. Він попросив тоді мене виконувати її на усіх виступах в подарунок від нього. – каже артист, - Ще одна цікава історія трапилася зі мною у Венеції. Познайомився я там з одним із трьох власників гондол. В нього жінка українка. Її я попросив не розповідати хто я такий. І ось ми з ним заспівали. Він колись в опері був. Коли він почув мій голос, то запропонував щодня співати, катаючись на його гондолах. За це хотів платити 5 тисяч євро.

Сфотографуватися із земляком виходили також друзі та колишні сусіди Олександра ПономарьоваЩодо авторів пісень, то серед них є Святослав Вакарчук з «Океану Ельзи», Андрій Хливнюк з «Бумбоксу» та Андрій Кузьменко. Кузя Скрябін, як назвав його Пономарьов, написав пісню «Сам собі країна».

Під час її виконання зал вперше піднявся на ноги. Вдруге люди встали, коли той завершував концерт. Звучала тоді пісня «Заспіваймо про Україну». Після гучних оплесків залу артист виконав ще одну. Підтанцьовували на сцені також глядачі. Запросили їх туди веселі хлопці, які виступали під час пісні від від Фіделя Кастро.Вільних місць в залі було багатенько. Лише під кінець концерту їх частково заповнили глядачі, які запізнилися.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Шибунько Алена

    Шановні, пісня Зіронька була написана у 1994 році, а донька у Пономарьова народилася у 1998 році. то як він пісню міг присвятити доньці?))) А доньці присвятив пісню "Доня, доню моя")))))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up