Єдиний в Україні ЦНАП на колесах запрацює в Славуті уже в листопаді

Єдиний в Україні ЦНАП на колесах запрацює в Славуті уже в листопаді
  • Мобільний ЦНАП відкриють 30 листопада.
  • В спеціально обладнаному авто надаватимуть більше 80 адмінпослуг.
  • Скористатись ними зможуть мешканці  віддалених сіл району.  

Перший в Україні мобільний ЦНАП запрацює у Славутськоій ОТГ. Мобільний ЦНАП обладнають на базі сертифікованого автомобіля із цільнометалевим кузовом-фургоном, який згідно з сервісним обладнанням розрахований на надання адміністративних послуг. Його вартість становить 47 000 євро. 
 

У чет­вер, 30 лис­то­па­да, у Сла­ву­ті від­криють мо­біль­ний Цен­тр на­дан­ня ад­мі­ніс­тра­тив­них пос­луг (ЦНАП). Він є пер­шим в Ук­ра­їні. Та­кі пересувні центри уже функціонують в єв­ро­пей­ських країнах. Та для Ук­ра­їни це аб­со­лют­на но­вин­ка.

Мобільний "офіс" дасть змогу об­слу­го­ву­ва­ти меш­канців сіл району. Так біль­ше жи­те­лі від­да­ле­них на­се­ле­них пун­ктів, в то­му чис­лі пен­сі­оне­ри та лю­ди з ін­ва­лід­ністю, от­ри­ма­ють дос­туп до ад­мінпос­луг.

Відео дня

Пе­ре­сув­ний ЦНАП, пов­ністю об­лашто­ва­ний для на­дан­ня біль­ше 80 пос­луг.  Про це йдеться у статті видання «День за днем».

В мобільному ЦНАПі працюватиме два адміністратори. Авто курсуватиме маршрутами найвіддаленіших населених пунктів.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:00 На Хмельниччині п’яний водій автобуса в’їхав у стовп і втік. Його оштрафували 12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up