Хіміки з ХНУ "заліпили" один одного кольоровими фарбами

Хіміки з ХНУ "заліпили" один одного кольоровими фарбами

Студенти хімічного факультету відсвяткували День хіміка кольоровим флешмобом. Хлопці та дівчата веселились під жваву музику та обкидались сухими фарбами.

Сьогодні, 26 травня, напередодні Дня хіміка студенти Хмельницького національного університету влаштували яскраве дійство перед стінами рідного ВНЗ. Хлопці та дівчата "скинулись" на фарбу і на великій перерві перетворили майданчик перед одним з корпусів у справжнє шоу. Почався флешмоб з танцю. 35 студентів-хіміків у білих халатам затанцювали під жваву музику. Наприкінці вони почали діставати з кишень фарбу і кидати нею один в одного. До них долучились і студенти інших факультетів, які завітали на захід.

Емоції у хіміків зашкалювали. І хоча комусь фарба "заліпила" очі, а комусь і рот, але всі залишились безмежно задоволеними та щасливими. 

- Хімік Холі Фест - це щось нове, чого раніше не було. Хочу, щоб воно набуло розмахів у Хмельницькому. Це дійсно класно, - каже студентка Марія.

Відео дня

- Це моє професійне свято, тому приймав участь. Дуже вражений, все було супер, - зазначає студент Вадим.

- Дуже багато енергії, буде що згадувати. Ми щасливі і хочемо ще таких заходів, - діляться емоціями студентки-першокурсниці Ольга та Каріна.

- Все дуже класно, мені очі заліпило, навіть не можу нічого сказати. Таке треба робити і надалі, та ще масштабніші, - розповідає студентка четвертого курсу Сніжана.

Ще до початку студенти малювали на обличчях один одногоТанець завершили кольорово

35 студентів-хіміків вийшли на кольоровий флешмобДехто не танцював, але фарбами обсипавсяЯскрава "завіса" з фарб з'явилась над головами хіміків

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анонім

    Хіміки рулят!!!

    такого "красочного" дня хіміка ще не бачив! Спочатку фарбою обсипаються - а потім ввечері розчином спірту у воді обмивають ззовні і внутрішьо. ;)

    З днюхою вас!



    Нумо, візьмемо по пробірці!

    Там налитий зовсім не квас,

    Адже написано на бирці:

    «Тут С2Н5(ОН)».  

    Від реакції спонтанно

    Всередині обдасть теплом,

    Ось тоді хімічити ми вами

    І із закускою почнемо.  

    В результаті цих старань

    Ми отримаємо головний приз!

    А похмілля рано вранці —

    Вам хімічний сюрприз.

    Нехай сумніви і образи

    Всі розчиняться в кислоті,

    Хай луг і формальдегіди

    Стануть у пригоді нам скрізь.  

    Хай сірка, кремній або бор

    Салютом спалахнуть в небесах!

    З Днем хіміка, країно,

    дозволь Привітати всіх,

    ура — ура!



    Без вас не відав би народ,

    Що є на світі кисень,

    У чому сіль азотної кислоти,

    Не знав би формули краси,

    Хімічити люди б не уміли

    І натуральне би все їли...

    Без вас би сталася біда,

    Не лізла в горло б їжа

    Без «Е», без натрій глутамата...

    Гаразд, усе пройде колись,

    хіміків не порочитимемо,

    Привітаю зі святом!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:35 Великогабаритні автобуси замінять «маршрутки» в Хмельницькому 15:02 Йому було 24: загинув доброволець з Хмельницького Тарас Мельник photo_camera 14:38 Графік стоянок екобуса в квітні: що й куди приносити хмельничанам 14:03 Військові силою затримали чоловіка в Хмельницькому. Що про це каже адвокат Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 13:42 350 тисяч за електроенергію стягнув хмельницький суд з двох жителів будинку 13:00 На Хмельниччині п’яний водій автобуса в’їхав у стовп і втік. Його оштрафували 12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up