Хмельницька Рада Майдану просить Порошенка замінити губернатора

Хмельницька Рада Майдану просить Порошенка замінити губернатора
Біля входу в ОДА знову збиралися люди. На їхню думку, Леонід Прус не здатний приймати самостійні рішення й як людина не відповідає займаній посаді. Рада Майдану та громадські активісти підготували звернення до Президента Петра Порошенка та Прем’єр - міністра Арсенія Яценюка .

-Самим безпосереднім винуватцем тих подій, що відбувалися вчора є губернатор Прус Леонід, - каже член Ради Майдану Алім Міщук. - Він просто сам спровокував цю ситуацію, звільнене місце для начальника департаменту охорони здоров’я він не заповнював протягом 2 місяців. Через місяць, як місце було пусте, він дав команду Ткачу Борису зібрати документи на призначення на посаду. Людина зібрала, пройшла перевірку, засвітила свої персональні дані, розділася догола перед владою. Після цього, Прус визиває його на перемовини, це треба додуматися високопосадовець, визиває кандидата під «Епіцентр» і між панелями будівельними робить з ним перемовини про те, що ти вже не будеш призначеним на цю посаду, для цього в тебе не достатньо досвіду. Ну ясне діло, що Ткач сказав в своєму лікарняному середовищі, доніс до нас, до Ради Майдану. Свого часу ми Ткача пропонували Прусу призначити на цю посаду. До речі, не його єдиного, і Янчука пропонували ударівця теж, однопартійця. Щоби він вибрав собі, третю людину запропонувати. Він просто не приймав рішення…На що ми йому сказали, у вас також дозволу немає, у Лесі Стебло, Симчишина, Калініченка – це заступники безпосередні. Ви команда без досвіду, чому ще один член команди не може бути? Хоча він медик, принаймні він в своє середовище вливається керувати. Він знає з середини які там проблеми є. Напевно через це і не призначався…В результаті відбулося протистояння, ми розуміємо, що Ткач є представником конкретної політичної сили «Свобода». Прус є «Удар». Напевно після революції відбувається  і боротьба за посади, ми це розуміємо.

 

 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Anonymous

    ЕВРОпарламент, ещё в 2012 году издал резолюцию по неонацистской партии "Свобода". Вот выдержки из этой резолюции: "(Европарламент) обеспокоен ростом националистических настроений в Украине, выраженном в поддержке партии "Свобода", которая, в результате, является одной из двух новых партий, которые вошли в Верховную Раду". "(Европарламент) напоминает, что расистские, антисемитские и ксенофобские взгляды противоречат фундаментальным ценностям и принципам ЕС, таким образом, призывает про-демократические партии в Верховной Раде не взаимодействовать, не поддерживать и не формировать коалиций с этой партией" Сама ЕВРОПА обеспокоена и предлагала не сотрудничать с этими фашистами. И что мы видим в итоге? "Батькивщина" и "Удар" вопреки призывам европейцев всё таки создали с фашистами коалицию, а впоследствии и организовали с ними антиукраинский государственный переворот.
  • Anonymous

    як колишній член Партії регіонів хочу подякувати хлопцям з УДАРу за боротьбу проти бандерлога Симчишина. Ця гнида організовувала всі акції проти нашого законнообранного Президента і голови адміністрації – Василя Степановича. Воно вивело людей на Хмельницький Майдан і морозило їх три місяці. Організовувало ці ради майдауну, самооборони, і нше. Воно разом з проклятими майдаунами винне у всьому тому, що відбувається. Гнати майдаунів за Збруч, а бо за Віслу треба.
  • Anonymous

    Место Свободы вообще на Галичине, что эти наци-фашисты забыли в Хмельницком, пусть не забывают, что произошло с фашистами в 45-м, и что их ждет самих? Вся эта кровь, которую проливают ВСЕ эти фашисты на востоке Украины скоро вернется к ним самим - смотрите не захлебнитесь.
  • Anonymous

    " Свобода" на выборах набрала полтора процента голосов. Имеет 6 голов райрад. Им мало, вот и "чубляться" с "Ударом".
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води 21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа у Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up