Хмельницькі волонтери відремонтували та відправили в АТО чотири БТРи

У Хмельницькому волонтери відремонтували чотири бронетранспортери. Техніка тривалий час була несправною та встигла навіть заржавіти. Відновити радянські БТРи взялися пенсіонери.

На ремонт та відновлення одного автомобіля пішло близько 12 тисяч гривень.

До збору коштів долучалися на лише хмельничани. Грошові перекази надходили навіть з інших країн, таких як Болгарія, Фінляндія.

Кожній машині хмельницькі активісти дали ім’я. Відтак на передову відправили «Діану», «Артек», «Крим – це Україна». Бійці технікою задоволені та сподіваються, що вона принесе їм успіх. 

Відео дня

Читайте також:

Хмельничани передали в зону АТО три відремонтовані автомобілі

Хмельницькі волонтери збиратимуть допомогу для військових у супермаркетах міста

У Хмельницькому гроші для армії збиратимуть на автомобільних перегонах

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up