Хмельницький район залишився без керівника

Хмельницький район залишився без керівника
Олександр Білик пропрацював на посаді голови райдержадміністрації трохи більше двох місяців.

Згідно розпорядження Президента України Петра Порошенка №610/2015-рп від 1 липня, Олександр Білик був звільнений із займаної посади. Призначений він був 22 квітня 2015 року. Причина такого швидкого звільнення у документі не називається.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Петро Порошенко призначив на Хмельниччині нового голову РДА 

Президент призначив двох керівників райдержадміністрацій на Хмельниччині

Керівні зміни на Хмельниччині: Президентпризначив вісім голів райдержадміністрацій

 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (8)
  • Анонім

    його звільнили через фальшивий куплений диплом про вищу освіту! отака влада!
  • PAL

    Думаю, когда придет время децентрализации, начнется такой цирк, что мама не горюй. Ведь если умудрялись воровать при малых бюджетах, то при таких деньжищах будет настоящая битва. Ведь власти не поменялись, все остались на своих местах, кроме губернатора и предателя мельника.

    Анонім reply PAL

    Нічого вони не зроблять. Поміняють шапки, вивіски на кабінетах і далі будуть нищити Україну. Інколи виникає думка. Може справа у нашому Державному Гімні? Слова "Ще не вмерла Україна". Таке враження, що вона щодня вмирає і хтось чекає її смерті. Державний Гімн та інші державні символи звісно потрібно поважати, але така думка все рівно час від часу виникає.
  • Анонім

    за чем нам нужна районная администрация, которая всеравно ни чего не делает ? проедтесь по районным дорогам и это который год.

    Анонім reply Анонім

    Навіщо нам райавтодор та облавтодор??? А адміністрація і не має робити дороги, якщо хтось не знає

    Анонім reply Анонім

    перед виборами роблять
  • Анонім

    Не треба спішити поперед батька в пекло. Не знаєте процедури зняття і пишите брєд всякий.

    Анонім reply Анонім

    От молодці, оперативно виправляєтесь)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up