Хмельницького свободівця Бурлика оголосили у розшук – Сабій

Хмельницького свободівця Бурлика оголосили у розшук – Сабій
Нардеп Ігор Сабій пообіцяв взяти на поруки свободівку Ганну Литвинюк
Поки у свободівки Ганни Литвинюк проводять обшук, а її саму судять, її однопартійця Віктора Бурлика, так само учасника скандалу з побиттям губернатора Леоніда Пруса, шукають правоохоронці.

Про це «ВСІМ» повідомив народний депутат від «Свободи» Ігор Сабій.

- Бурлик оголошений у всеукраїнський розшук, - заявив нардеп. – Про це мені вчора (5 липня – прим.авт.) стало відомо від правоохоронців.

Щоправда, уточнив – поки офіційних документів не має. Як зазначив Сабій, у разі підтвердження він подаватиме апеляцію.

Відео дня

- Де Віктор сьогодні, я не знаю, можливо, вдома. Контактів з ним наразі я не маю, останній раз ми спілкувалися ввечері другого числа, бо мене не було в Хмельницькому, я був на пленарному засіданні. Бурлик – це відома особа в місті, і він не рецидивіст. Він політик. І за законом про статус народного депутата міліція, якщо хоче задати їм запитання, мала мене повідомити. Але жодного офіційного повідомлення, навіть по телефону не було. І я буду це оскаржувати, - наголосив нардеп.

Інформацію щодо того, що Бурлика виключили зі «Свободи» Сабій заперечив.

- Він є членом «Свободи». Можливо, хтось десь недочув, або висловлює свої бажання, але і Бурлик, і Литвинюк залишаються членами всеукраїнського об’єднання «Свобода». Литвинюк я буду брати на поруки. Вона, як і Бурлик, є позаштатним моїм помічником-консультантом.

Нагадаємо, і Віктор Бурлик, і Ганна Литвинюк "засвітилися" на відео з сутичками у Хмельницькій облраді.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (21)
  • Anonymous

    Краще порядним і чесним Червонюкам служити, ніж брехливим заздрісникам.
  • Anonymous

    При чому тут Ядуха? Потрібні по-людськи себе вести, а не знущатись над людиною, бо побачили її слабкість. Ядуха дав би в лоб Литвинюк і вона б там на місці ноги б і розклала. А Прусу можна кричати, бо він в лоб не дасть? То дав. Тепер не будуть кричати.
  • Anonymous

    Мне сказали, что нет среди украинцев патриотов. Как, возмутился я, и Бурлик не патриот, и Литвиненко? Пардон, ответили мне: нет среди украинцев патриотов, кроме Бурлика и Литвиненко.
  • Anonymous

    розстріляти всіх патріотів, тоді заживемо
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» Від читача 13:36 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики 09:37 На Хмельниччині збили 2 «шахеди». Без постраждалих і руйнувань 09:06 У Шепетівці затримали місцевого за крадіжку. Він намагався втекти з області 18:08 «Буде оберігати своїх дівчаток». У Хмельницькому попрощаються з Олександром Перцем 17:39 Хмельничанка просить встановити світлофор з кнопкою для пішоходів на Панаса Мирного 16:45 Хмельничанин вимагав 100 тисяч гривень неіснуючого «карткового боргу», — прокуратура 16:17 Хмельницькі синоптики попереджають про заморозки 15:39 «Хмельницькводоканал» шукає працівників (СПИСОК ВАКАНСІЙ)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up