Хмельничани зустріли Авакова…протестом

Хмельничани зустріли Авакова…протестом
Під стінами театру імені Старцького зібралося чимало активістів та бійці 7 батальйону тероборони.

З самого ранку хмельничани чекали на приїзд Прем’єр-міністра Арсенія Яценюка і Міністра МВС Арсена Авакова, котрі у місті мають офіційно оголосити набір кандидатів у нову поліцію. Нагадаємо, вже з самого ранку у театрі Старицького черга. Люди подають заяви на вступ до поліції. Чекали поважних осіб близько 1,5 години. Люди тримали у руках плакати із написами «Поверніть батальойони Азов і Донбас в Широкіне», «Вийди до народу».

Як тільки люди побачили Авакова, який прямував у театр, відразу кинулися до нього.  Міністра окружили та вручили йому заяву із численними скаргами.  Аваков пообіцяв після офіційної частини зустрітися із активістами та пройтися по кожному пункту із їхнього звернення.  

На протест також прийшли демобілізовані бійці 7-го батальйону територіальної оборони. Вони вимагають присвоєння їм статасу учасників бойових дій та грошових виплат.   

Відео дня

Хмельничани прийшли з плакатами. 

Близько 50 людей жалілися  на економічні та військові проблеми. Аваков запропонував їм створити ініціативну групу із 10 чоловік. Саме ці люди зможуть сьогодні  зустрітися з Арсенієм Яценюком з приводу проблем армії.

Так само хмельничани зустрічали і Прем'єра Яценюка. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (14)
  • Matava Rio

    Був там зранку з 8:00 год подавав заявку на поліцію. Нікого з мітингуючих не було!!! Вони появилися буквально за 15-20хв перед приїздом Авакова та Яценюка!!!
  • Анонім

    Тероборона на передовій не була, вони були в Харківській області, тому вони не можуть мати посвідчення учасника бойових дій. А от їхній командир Гапщук поступив нечесно і позорно. Він теж не був на передовій, в посвідчення оформив. Хто йому його оформив? Чому компетентні органи мовчать? Того командира тре розжалувати і вигнати позорно з армії за таке шахрайство.
  • Anonymous

    бійці 7 батальйону тероборони.- це хто ?



    це зеки що щойно вийшли і в самооборону записались з з/п 4000? і в ато неберуть і тут числяться Які територіальні обекти охороняють м хмельницького, генделики ?

    Мудрак Алена reply Anonymous

    Зек напевно ти.А зарплату напевно ти ім нараховував що така інформація

    Anonymous reply Мудрак Алена

    Що правда вочі муляє?



    Люди все знають, всюди таке гутарять, і про самооборону, і про тероборону і ПРО ЗЕКІВ, що там числяться , гроші на карточку одержують алконафти, тіпа обекти бухарики вхороняють

    Мудрак Алена reply Anonymous

    Твоя дорога на Скаржинці гори ти в аду!!!!!!!!!!!!

    Михаил Басистый reply Anonymous

    які зеки ти тормоз!!!
  • UkrRiot

    І що дасть підвищення мін.зп крім підвищення податкового навантаження  на підприємців?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up