Хмельничан просять назвати екологічні проблеми міста: як пройти опитування

Хмельничан просять назвати екологічні проблеми міста: як пройти опитування
Фото - Хмельницька міська рада
  • Мешканців просять взяти участь в опитуванні і назвати екологічні проблеми міста.

Хмельницький став четвертим серед після Львова, Києва та Маріуполя, хто долучився до програми «Зелені міста» Європейського Банку Реконструкції та Розвитку.

Як повідомляють у міській раді, першим кроком є визначення проблем, які є найбільш «болючими» і складають навантаження на міську екосистему і природні ресурси. Надалі планують прийняти план дій, які дозволять покращити екологічну ситуацію Хмельницького. 

Розбудова «Зеленого міста» буде відбуватись за участі влади, бізнесу, громадськості і небайдужих хмельничан.

Відео дня

Усіх охочих просять висловити свою думку і озвучити критичні проблеми Хмельницького, які пов’язані зі станом довкілля та екологічних активів:  земля, вода, повітря, природні об’єкти, зелені насадження, біорізноманіття.

Опитування можна пройти за цим посиланням.

Довідка:

План дій «Зелене місто» для міста Хмельницького (ПДЗМ) розробляється за фінансової підтримки уряду Швеції за технічної та експертної підтримки міжнародних компаній Аткінс та Тебодін Білфінгер Україна. Після визначення проблеми надалі буде визначено вплив кожного сектора на ресурси, і яким чином можна покращити ситуацію системно, щоб місто забезпечило собі успішне та стале майбутнє, мінімізувавши негативний вплив та сприяючи оздоровленню міста як живого організму.
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Читач69

    Горющі тролейбуси,старі камази які коптять як паравози,каналізації в буг не зливайте
  • Роганська Людмила

    Багато машин, мало тролейбусів
    Варварська обрізка дерев

keyboard_arrow_up