Хмельничанин просить зменшити кількість безпритульних собак у місті

Хмельничанин просить зменшити кількість безпритульних собак у місті
Притулок для собак у Дубовому. Фото з архіву редакції
  • Віталій Качуринець скаржиться, що тварини нападають на людей.

  • Як варіант вирішення пропонує створити заклад для їхнього утримання.

Мешканець Хмельницького Віталій Качуринець просить міську владу зменшити кількість безпритульних собак. У петиції він написав, що тварини нападають на людей, зокрема й дітей. Чоловік також запропонував варіант вирішення цього питання — створити заклад для утримання собак. Петиція вже набрала 18 голосів з 500 необхідних для розгляду.

Нагадаємо, що у Хмельницькому є притулок для безпритульних собак у мікрорайоні Дубове. Він є структурним підрозділом КП «Спецкомунтранс». Там переважно тримають тварин після стерилізації. Згодом їх відпускають у тому місці, де спіймали. Також привозять хворих собак, наприклад, після ДТП або отруєння.

Також на вулиці Заводській триває будівництво нового притулку — «Надія». Передбачено, що на нього мають витратити майже 15 мільйонів гривень. 2020 року на будівництво мають виділити 2 мільйони гривень.

Відео дня

Опитування

Чи нападали на вас безпритульні собаки?

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (19)
  • Sidorcuk Masa

    В каждом дворе есть " свои дворовые" собачки Если жители дома их подкармливают, то притулок или нет, они все равно заведует других дворовых собачек Есть просто СОБАЧНИКИ , у них мышление чуть другое Собаки им роднее семьи , детей, бабушек, родственников Они выгуливают собак а не детей, играют с собаками а не проводят время в семье, ссоопереживают собакам , а не своим же детям или внукам или родным бабушкам  У собачников совсем другое мышление!!!))

    Олексій Бойко reply Sidorcuk Masa

    Та давай лучше про паи и трудовую книжку базарников.
  • Анатолий Вандаляк

    Передайте тому геніальному хмельничанину, що такий заклад вже існує.

    Сіма reply Анатолий Вандаляк

    Виходячи з того, що на вулицях бродячі собаки і інші тварини, то під цей заклад надали територію всього міста Хмельницького.
  • Микола Луценко

    Чим  ви відрізняєтесь від них їм Бог дав життя зрозумійте - або помрете....

    вася пупкин reply Микола Луценко

    ШТА? А курочкам, поросяткам, кроликам, корівкам хто життя дав? :)
  • Сіма

    Притулок з постійним утриманням там бездомних тварин дуже потрібний для міста. А також потрібний облік домашніх тварин, щоб господарі платили за їх утримання, а також великі штрафи, якщо вони надумають позбавитись від тварини і зроблять це (наприклад, залишать біля населеного пункту чи інше). Якщо під час перевірки органами влади тварини, яка на обліку не виявиться, то власник має надати пояснення де тварина і нести відповідальність. Аналогічно, якщо тварина є, а на обліку не стоїть, то також штрафувати. Переконаний, що це це вирішить проблему з безпритульними тваринами та дисциплінує їх власників.

    вася пупкин reply Сіма

    До чого тут власники? Пси, які вештаються по місту, ніколи не мали власників! Їх підкормлюють слабі на голову бабки та тітки бальзаковского віку, в результаті чого пси розмножуються!

    Віталій reply Сіма

    брєд... 99% безпритульних собак "дворянської" породи. притулок абсолютно не потрібен. це марна трата для міста

    вася пупкин reply Віталій

    Підтримую на всі сто! А щоб тема притулку більше не піднімалась тут, потрібно потравити та постріляти всіх бродячих псів!

     Зі: Дякую пану Мєдляківському за вклад в безпеку нашого міста! :)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up