Хмельницький активіст заявив, що його побили міліціонери

Хмельницький активіст заявив, що його побили міліціонери
Майданівець Денис Цапенко знаходиться у лікарні із струсом мозку. Постраждалий заявляє, що на нього напали міліціонери. Правоохоронці ж інформацію не підтверджують.

Підприємець займається продажем будівельних матеріалів на Прибузькій уже декілька місяців. Правоохоронці неодноразово складали адмінпротоколи через торгівлю у невстановленому місці. Із проханням взяти відповідні дозволи до нього зверталися і з міського управління торгівлі. За словами Дениса Цапенка, 6 серпня має відбутися суд, який мав би дати відповіді на усі питання і визначити, чи може він продавати вулиці.

- Завтра я мав йти зранку в суд. Та міліціонери побили мене. Я лежу із струсом мозку і численними синцями в лікарні. Як я маю йти і захищати себе перед законом?, - розповідає «ВСІМ» Денис Цапенко, - Міліціонери привели якогось бомжа і сказали, що він у мене щось там купив. Сказали, що конфіскують моє майно. Коли я хотів забрати своє і почав грузити на машину, мене просто побили. Надавали мені стусанів і по дорозі у міський відділок. Ставились до мене, як до якогось м"яса.

Денис Цепенко каже, що міліціонери звинуватили його в тому, що він напав на них. Запевняє, що цього не робив. Впевнений, що не було складено ніякого протоколу, мовляв, його просто побили, ще й телефон відібрали. Повернули його не відразу.

Відео дня

Інша версія у правоохоронців. Тимчасово виконуючий обов’язки начальника міського відділку міліції Валерій Онісьєв запевняє, що ніхто не бив Дениса Цапенка.

- На нього склали протокол за незаконну торгівлю. Міліція зафіксувала відповідний факт і розпочала конфіскацію товару, як того вимагає закон. Коли він почав лаятися і нецензурно висловлюватися в сторону міліціонерів, заважати їх діям, на нього одягнули наручники. Все зробили так, як того вимагає закон, - заявив «ВСІМ» Валерій Онійсьєв, - Коли його привезли у відділок, він упав на землю і почав розігрувати концерт. Затриманий кричав, що його побили і вимагав, щоб викликали «швидку» та відвезли до лікарні.

Як коментують ситуацію у соцмережах:Інцидент викликав жваве обговорення у соціальних мережах.Фото із сторінки Вікторії Середюк у мережі Фейсбук.

На даний момент Денис дійсно знаходиться на лікуванні. Слідкуйте за оновленнями разом із «ВСІМ».

 

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (45)
  • Анонім

    невже цей торгаш зникне з Прибузької і мусорні баки стануть на своє місце. Чому в нашій країні під "свободою" розуміюьб анархію і безнаказаність? Хоче людина займатись власною справою, то нехай отримає необхідні дозволи  і в спеціально відведеному місці, а не посеред тротуару, займається своєю справою  на користь собі та державі. Хай сплачує справно податки, як всі інші нормальні громадяни нашої країни, а вже потім розказує що його держава повинна захищати, допомагати ...
  • Анонім

    Всiм "ангелам" котрi прокоментували або прокоментують цю статтю хочу побажати насамперед мiцного здоров'я. Дуже легко когось поливати брудом.



    Якщо громадянин України порушує  закон то є  штрафи або арешт але аж нiяк не варварство.



    КОНСТИТУЦІЯ УКРАЇНИ



    Розділ I

    ЗАГАЛЬНІ ЗАСАДИ



    Стаття 3. Людина, її життя і здоров'я, честь і гідність, недоторканність і безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю.



    Права і свободи людини та їх гарантії визначають зміст і спрямованість діяльності держави. Держава відповідає перед людиною за свою діяльність. Утвердження і забезпечення прав і свобод людини є головним обов'язком держави.



    Слава Українi!

    Анонім reply Анонім

    Та зверніться за дозволом, може вам ще краще місце запропонують.  А якщо десь в іншому місці буде на кілька процентів менший дохід, зате законно. Весь світ живе з 5% прибутку. Наші ж попривикали до 500%.

    Анонім reply Анонім

    Ти хоть саме розумієш, що написало? Логіка відсутня. Якщо логіка відсутня, то це вже анекдот. ))))))
  • Lubomir Mikhaletz

    до честі онісєва, було показано повне відео з відеореєстратора в патрульній машині , з якого видно , що в машині міліціянти не застосовували до дениса жоднлї фізичної сили
  • Lubomir Mikhaletz

    я стверджую, що прокуратурою хмельницької області сьогодні порушено кримінальне впровадження щодо незаконних дій міліціянтів, якщо анонім говорить , що це брехня, то нехай відкриє личико, щоби було видно, хто з нас брехун
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up