Хмельницький обслуговуватиме сміттєвоз за півтора мільйона гривень

Хмельницький обслуговуватиме сміттєвоз за півтора мільйона гривень
Автопарк комунального підприємства «Спецкомунтранс» поповнився сучасним МАЗом.

Сміттєвоз повністю автоматизований, самостійно висипає сміття та пресує його. Новий автомобіль дасть змогу покращити обслуговування населення, суттєво зменшить витрати та полегшить працю робітників комунального підприємства. 
- Цей автомобіль призначений для обслуговування євроконтейнерів об’ємом 1,1 кубічний метр, має 4-циліндровий двигун, тому на 100 км пробігу використовує лише 18 л пального, що має економний ефект, - розповідає про переваги директор КП «Спецкомунтранс» Владислав Кривенчук. 
Щорічно закуповуються і євроконтейнера для сміття. 
- Наразі є 800 штук нових євро контейнерів, також закуповуємо контейнера старого зразка, щоб замінити ті, що вийшли з ладу. Плануємо через 4 роки повністю перейти на євроконтейнера та закупити пластикові контейнера для приватного сектора, - ділиться планами на наступний рік Владислав Кривенчук.

За словами директора комунального підприємства, за останні три роки це вже шостий спецавтомобіль, придбаний для підприємства. Новий сміттєвоз має більшу вантажопідйомність і робитиме менше виходів на маршрут, а це суттєва економія.
Наступного тижня після проходження всіх технічних налагоджень новий сміттєвоз виїде на вулиці Хмельницького. Планується, що машина буде обслуговувати центральний мікрорайон міста.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (13)
  • Анонім

    До речі , нарешті з'явилась альтернатива Хмельницькому "смердючому" та не кваліфікованому СПЕЦКОМУНТРАНСУ,  є фірма у місті яка обслуговує приватний сектор як у європі , роздають контейнера пластикові на колесах і щотижня забирають сміття , правда абонплата трішки вища ніж у монополіста Спецкомунтранса, але приємно за якість , вони постійно доглядають ті контейнери - миють , міняють сміттєвий мішок у ньому щоразу . Я сама проживаю у с.Мацьківці і користуюсь їхніми послугами , батьки мої на Катіоні також через них сміття вивозять. Фірма " НОСОРІГ еко" , є навіть номер гарячої лінії , якась проблема - 2-3 години реагують.

    Анонім reply Анонім

    Наші хмельничани не хотять платити ті мізерні тарифи, які встановив спецкомунтранс, а ви хочете щоб  вони платили "трішки вищі". Сміття яко викидається біля власного будинку, а вивозиться в контейнер, всеодно вивиозиться на наше сміттєзвалищея. тому за нього мають платити всі.

    Анонім reply Анонім

    Наші Хмельничани не хочуть платити "мізерні ціни" спецкомунтрансу , через те , що якість послуг які надаються ними не варті навіть 1 копійки.

    Анонім reply Анонім

    Що ви маєте на увазі? Вони сміття вивозять. Просто ми смітимо там де попало, то не їх вина. А брак нашого виховання. Смецкомунтранс не підмітає, то про яку якість ви говорите? Аби сказати...

    Анонім reply Анонім

    А до нашого будинку (9-поверхівка,ближні Гречани) смттєвоз приїзджає  о пів-на третю ночі ! Через гуркіт-кидання контейнера прокидається весь дім! Скільки "ім" тра платити, аби вони ставилися до людей по-людськи?!

    Анонім reply Анонім

    От вони і купили додаткову машини щоб можна було пізніше забирати сміття і встигнути прибрати місто. Чим більше машин, тим пізніше можна починати робочий день.

    Анонім reply Анонім

    Таким чином наблизяться до нормального шрафіка роботи щоб не будити на світанку людей.
  • Анонім

    Бл..ть, як я втомився від вашого негативу, нитики і заздрісники. Не нийте і не заздріть, не чекайте, що хтось за вас все порішає. Ідіть і впроваджуйте свої розумні ідеї, вміння у реальному житті. А то диванних керівників дуже багато розвелось.
  • Денис Журба

    Це все дрібниці, скажіть панове "Влада" -  а сміттєзвалище так і буде рости, поки ми не отруїмось остаточно?! Злодюги і хапуги, - ви не про людей думаєте, а про свою вигоду! Але за все настане час відповідати!

    Анонім reply Денис Журба

    А в якому місті в Україні немає сміттєзвалища? В усіх є. Чи може те сміття нам завозять з Києва? Проблема стіттєзаводів - це проблема всієї України. Всі інвестори які буцім хотять шось зробити липові - або втюхують стару б/у техніку, або будують шкідливе виробництво, або хотять шоб тарифи збільшити в 100 разів. Нема інвесторів. Я одного такого привіз, німця, він так гарно співав, а дійшло до діла, то хотів збути старі німецьки сміттєвози, був підставним, за ним стояв росіянин. Отак. Не просте це діло. А може хочете дихати тим шо вам викине в трубу сміттєзавод? Та шей сміття з усієї України вам під ніс звезуть. Я не хочу. Хай буде так як є! Воно природнє і натуральне.

    Анонім reply Анонім

    А те шо купили новий сміттєвоз - молодці!

    Anonymous reply Денис Журба

    хоча б раз почуємо від влади зізнання в тому, що вони чогось не зробили? а то все слухаєм хвальків. От ми купили, ми відправили автівки в АТО, ми тим допомогли а там порішали.
  • Анонім

    Молодці, похвалилися. А тепер скажіть, навіщо вам купувати контейнери для пластику та ще й у приватний сектор, якщо ви центр міста ними забезпечити не можете? Так, на вул. Прибузкій 14-16 знаходився "пластиковий" контейнер - в травні він зник. Зателефонував і запитав, де він подівся, на що відповіли, що забрали в ремонт. ДЛЯ ЧОГО забирати в ремонт цілий і справний контейнер, а два звичайні, що поряд і дійсно розкарячені, в ремонт не поїхали?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:39 Лежав біля річки і кликав на допомогу. У Хмельницькому врятували 84-річного чоловіка play_circle_filled 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up