Хмельницькій журналістці Олександрі Лазаренко терміново потрібні донори крові

Хмельницькій журналістці Олександрі Лазаренко терміново потрібні донори крові
  • 29-річна онкохвора дівчина потребує допомоги.
  • Олександра Лазаренко перенесла складну хімію і має ослаблений імунітет.
  • Щоб подолати хворобу, їй потрібні донори.

Понад три роки Олександра Лазаренко бореться з важкою хворобою - гостра лімфобластна лейкемія або рак крові. Крім цього у хмельницької журналістки знайшли пухлину у шиї. Нещодавно дівчина пройшла складний курс хіміотерапії і пухлина зникла. Проте залишилися метастази. Наразі в Олександри відняло ноги і майже не працюють руки. Через ослаблений імунітет та наявність лейкоцитів у крові, дівчина потребує переливання крові. Для цього необхідні донори. Олександра просить допомоги в усіх небайдужих хмельничан.

Здати кров для Олександри можна 4 та 5 лютого до 12 години в Центрі переливання крові, що знаходиться за адресою: вулиця Сковороди 29.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram та Instagram.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Олександр Васаженко

    Люди я сьогодні був шокований байдужістю керівництва 19 ракетної бригади, починаючи з командира роти, який на мою ініціативу допомогти дівчині відповів "може не стоїть"
  • Igor Chinyuk

    Разницы нет по группе, какую группу вы бы не сдавали - она пойдёт в банк крови, а пациенту, для которого вы сдаёте кровь - дадут именно ту, которая ему нужна, а вашу потом дадут тому, кому она будет подходить.
  • Igor Chinyuk

    Кошмар( Сдавал на прошлой неделе. Если бы знал - то оттянул бы. Кровь - это ресурс, который не купишь за деньги, её можно получить только путём добровольной дачи от других людей, а с её помощью можно спасти жизни! Но зачем людям рассказывать об этом, проводить агитацию, лучше себя прорекламировать лишний раз, свой "лик" выставить на бордах и по ТВ, чтобы поднять политические рейтинги... А ведь никто даже не рассказывает, что спасая жизни, донорам (официально трудоустроенным) полагается и поощрение! Выходной в день сдачи и 1 выходной на протяжении года на ваш выбор. При 2 и более донаций на протяжении года, больничный оплачивают под 100% независимо от стажа работы! Так что спасая жизни - вы так же получаете приятный бонус) Задумайтесь об этом, возможно именно вы спасёте кому-то жизнь...
  • Евгений Янчук

    Яка група??!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води 21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 20:31 Пожежа в Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку 12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up