Художній розпис та акваріумний дизайн: у Хмельницькому змагатимуться 150 майстрів манікюру з різних країн

Художній розпис та акваріумний дизайн: у Хмельницькому змагатимуться 150 майстрів манікюру з різних країн

До міста з'їдуться майстри нігтьового сервісу, нарощування вій та моделювання брів з Молдови, Польщі, Білорусі та інших країн. Вони змагатимуться у 20 номінаціях. Судитиме учасників професійне журі. 

У Хмельницькому стартує ІІ міжнародний чемпіонат з нігтьової естетики, нарощування вій та моделювання брів "Beautywest". До міста приїде близько 150 майстрів. Будуть і учасники з Хмельницького. Проходитиме він протягом двох днів. 

- Ми вже вдруге приймаємо у нас цей чемпіонат. Минулого року до нас приїхало близько 70 майстрів, цього року організатори обіцять вдвічі більше. Там дійсно будуть показувати справжні витвори, - розповідає "ВСІМ" спеціаліст управління торгівлі Хмельницької міської ради Наталя Голованова. 

Манікюрниці будуть змагатись у 10 номінаціях:

Відео дня
  1. Салонне моделювання по гелевій технології "Французький манікюр"
  2. Салонне моделювання по акриловій технології "Французький манікюр" 
  3. Сучасний жіночий манікюр в салоні краси 
  4. Сучасний чоловічий манікюр в салоні краси 
  5. Салонне покриття гель-лаком 
  6. Акваріумний дизайн нігтів. Тема: "Музичний етюд" 
  7. Художній розпис (поле). Тема: "Лас-Вегас" 
  8. Моделювання нігтів "Арт-стилет"
  9. Дизайн гель-лаками "Haute Couture Fashion" 
  10. Комерційний дизайн гель-лаком. (Тема дизайну подається в вигляді фото: образ, модель).

Будуть і заочні номінації, такі як:

  1. Художній розпис (коробочка). Тема: "Хто в домі хазяїн?"
  2. Художній розпис плоской кистю (коробочка). Тема: "Осіння прелюдія"
  3. Мікс-медіа (коробочка). Тема: "У світі ілюзій"
  4. Постер. Жіночий образ. Тема: "La Femme Fatal"
  5. Fashion-постер. Тема: "Авангард"

Майстрині з нарощування вій змагатимуться у класичному нарощуванні, нарощування 2D, нарощуванні 3D та мегаоб'ємі. А спеціалісти з моделювання брів будуть брати участь у двох номінаціях: "CLASSIC BROW" та "PROFI BROW". 

Чемпіонат відбудеться 26-27 жовтня у готельно-ресторанному комплексі "Панський маєток", що за адресою: вулиця Верхньоберегова, 11. Початок о 10:00. 

Нагадаємо, що вперше чемпіонат з нігтьової естетики відбувся минулого року. На нього приїхало близько 70 майстрів. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа в Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку 12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт 11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень 10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up