“Мав вести доньку під вінець”: у Хмельницькому попрощалися із загиблим на Сході Володимиром Ковалем

“Мав вести доньку під вінець”: у Хмельницькому попрощалися із загиблим на Сході  Володимиром Ковалем
  • В останню путь чоловіка провели сьогодні, 11 травня.
  • До хмельницького приїхали побратими військового із зони бойових дій.
  • Хмельничани прощалися з героєм зі сльозами на очах.

До приміщення Хмельницької міської ритуальної служби, що на Толстого, сьогодні, 11 травня, прийшли сотні людей. Зібралися вони тут для того, щоб попрощатися із героєм, який загинув 8 травня у зоні бойових дій на Сході України.

Володимир Коваль ще з 2015 року служив у зоні бойових дій на Сході України. Він довгий час виконував бойові завдання у складі 79-ї окремої десантно-штурмової бригади ДШВ. Командував там відділенням. Загинув герой під час бойового зіткнення від ворожої кулі.

  • Володимир Валентинович був дуже потужною людиною. Він починав з прикордонної академії. Був у підрозділі прикордонників. Потім вступив до лав Збройних сил України. По четвертій хвилі мобілізації пішов служити в зону бойових дій. Для нас це жахлива втрата неймовірної людини, яка боролася за свою Батьківщину і відстоювала її незалежність, - розповів керівник благодійного фонду допомоги учасникам АТО Хмельниччини Володимир Шрубковський.

    Відео дня
    /li>

У Володимира залишилася дружина та донька, яка також є військовослужбовцем Національної гвардії України. 10 травня він мав приїхати до Хмельницького, щоб повести її під вінець.

  • 10 травня його донечка мала вийти заміж. Він обіцяв їй, що приїде на весілля і таки виконав свою обіцянку, - зі сльозами на очах розповіла дружина Володимирового побратима.

На похорон також приїхали бойові побратими Володимира із 9-ї штурмової бригади міста Миколаєва. Коли виносили труну героя, військові та хмельничани поставали на коліна.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (16)
  • Зинаида Лаврова

    Царство небесное.
    .
  • Юля Дуда

    Нехай з Богом спочиває.
  • Наталя Кушнір

    Вічна пам'ять і земля пухом.
  • Vitalij Dolinskij

    Вічна світла пам'ять.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:22 Смертельна ДТП у Старокостянтинові: водій врізався у дерево 09:05 Негода на Хмельниччині: водіїв просять утриматись від далеких поїздок 20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up