Мешканка Кам’янеччини вийшла з дому в 2020 році й досі не повернулася. Чоловік звернувся до суду

Мешканка Кам’янеччини вийшла з дому в 2020 році  й досі не повернулася. Чоловік звернувся до суду
Фото - ілюстративне, з відкритих джерел
  • У подружя - двоє неповнолітніх дітей.
  • У жінки - проблеми зі законом.
  • Чому чоловік її всі ці роки не шукав?

 

 

До Новоушицького районного суду днями звернувся мешканець Кам’янеччини. Чоловік просив визнати його дружину безвісно відсутньою.

Оповів, що ще на початку грудня 2020-го вона вийшла з дому та до цього часу не повернулася. Де вона та що з нею – не відає. Чому зникла також. Сімейних негараздів у них було.

Дружину ні сам не шукав, ні до поліції не звертався. А до суду прийшов, бо хоче отримати соціальну допомогу з втрати годувальника. Адже наразі сам утримує двох їхніх неповнолітніх дітей.

Відео дня

При цьому, чоловік забув сказати, що його дружина – фельдшерка. І в 2019-му Дунаєвецький районний суд засудив її до року ув’язнення за службове підроблення та привласнення, розтрату або заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становище. Від відбування покарання жінка ухилилася. Від 2020-го перебуває у розшуку. Тож, виходить, своє місцеперебування умисно приховує. За даними ЄДРСР, у травні й червні 2021-го її захисник звертався до суду зі заявою про перегляд вироку за нововиявленими обставинами та з клопотанням про відстрочку його виконання, але суд відмовив у задоволенні.

Чоловік зниклої пояснив, що дружинині клопоти зі законом для нього  «дуже важка тема». Тому й оминув її.

У задоволенні позову Новоушицький районний суд йому відмовив. Аргументував, що тривала відсутність особи за місцем проживання або реєстрації ще не є підставою для визнання її безвісно відсутньою.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up