Мешканці Хмельниччини вийшли хресним ходом у Почаїв

Мешканці Хмельниччини вийшли хресним ходом у Почаїв
Тут і далі фото з сайту УПЦ
  • Близько 40 тисяч жителів Хмельниччини та Вінниччини вирушили хресним ходом у Почаїв.
  • До пункту призначення вони прибудуть 26 серпня. 

Багатотисячні хресні ходи вийшли з села Довжок, що біля Кам’янця-Подільського. Тисячі людей вирушили до Свято-Успенської Почаївської Лаври у четвер, 19 серпня. Очолив хресний хід Кам’янець-Подільський і Городоцький митрополит Феодор.

Відстань, яку мають подолати віряни, становить 250 кілометрів. До пункту призначення вони прибудуть в четвер, 26 серпня. Таким чином у дорозі пробудуть 7 днів. Про все це повідомляє інформаційно-просвітницький відділ УПЦ. 

За попередніми розрахунками кількість тих, хто вирушив хресним ходом, становить близько 40 тисяч людей. Серед них - мешканці Хмельницької і Вінницької областей.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (561)
  • Вова Михальский

    Нус, ждем знову червону хону в хм і локдаун🤣
  • Саша Білий

    Скільки ж в нас потенційних сєпарів огого
  • Юля Якимчук

    До речі, віруючі РПЦ - це ті, що ідуть ходою Почав, називають Варфоломія  (голову всіх православних церков світу) турком і кажуть, що ПЦУ підчиняється турку. Це їх так батюшки РПЦ вчать. Коротше, самі вони турки ще ті.
  • Юля Якимчук

    Шановні Журналісти! Це не УПЦ! Це віруючі РПЦ. Саме тієї РПЦ, священники якої не відспівують українських військових, священники якої забороняють своїм прихожанам служити в українській армії. А в Почаївській лаврі друкують літературу на підтримку якоїсь Новоросії. Не буде толку в цій країні, поки люди будуть підтримувати РПЦ. Панове журналісти, розберіться у назвах церков. По-друге. Ці люди всі вакциновані? Це справжня диверсія під час пандемії і такого низького відсотка вакцинованих в Україні.

keyboard_arrow_up