На Хмельниччині горіло поле з пшеницею (ФОТО)

На Хмельниччині горіло поле з пшеницею (ФОТО)
  • Вогонь знищив посіви на площі 6 гектарів.  
 

29 липня поблизу села Нова Гута Новоушицького району виникла пожежа на пшеничному полі площею 20 гектарів. До приїзду рятувальників вогонь поширився на площу 6 гектарів.

Вогнеборці боролися з вогнем по фронту розповсюдження пожежі за допомогою ручних та лафетних стволів. Гасіння пожежі ускладнювалося віддаленістю джерел водопостачання. Але рятувальники змогли  ліквідували пожежу у тих масштабах, яких вона набула на момент прибуття. Таким чином їм вдалось врятувати від знищення вогнем 14 га хлібного лану. Про це повідомили у ГУ ДСНС України у Хмельницькій області.

Причина пожежі наразі встановлюють фахівці. 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:29 У Хмельницькому відбудеться забіг на підтримку «Сталевого кордону» 11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up