На Хмельниччині хлопчик розпоров ногу в маршрутці. Мама звернулася до поліції

На Хмельниччині хлопчик розпоров ногу в маршрутці. Мама звернулася до поліції
  • Подія сталася у Шепетівці.
  • Дитина поранила ногу об металевий предмет, який торчав із сидіння.
  • 12-річному хлопчику наклали 7 швів.
  • Тепер мама хоче покарати винних.

Травматична поїздка сталася у Шепетівці. Там в одній із маршруток, які місцеві мешканці через старий та занедбаний стан називають "гробиками на колесах", поранився 12-річний Валентина Демич. Про це йдеться в сюжеті “ТСН”.

 Під час руху залізний гостряк з-під сидіння розпоров гомілку дитини. Медики зашили ногу, а мати звернулася у поліцію та до медійників. Наразі вона шукає докази інциденту, а перевізник запевняє, що школяр усе вигадав і травмувався деінде.

 Жінка переймається, що притягнути його до відповідальності так і не вдасться. Справа в тому, що в дитини просто не було квитка на проїзд і довести, що він їхав саме цією маршруткою буде проблематично.

Відео дня

 Місцеві мешканці розповідають, що квитків у громадському транспорті взагалі не видають, а проблема з маршрутками давно висить у повітрі. У Шепетівці вони всі старі, з трухлявою підлогою, роздертими сидіннями та розхлябаними дверима. Їздити місцеві мешканці змушені, бо альтернативи в місті немає. Перевізник ремотнувати та оновлювати існуючий “металобрухт” не збирається.

 Не збирається зупинятися і мама хлопчика. Щоб ситуацію “не спустили в унітаз” і перевізник, який возить людей на аварійному транспорті не залишився безкарним, жінка викликала до Шепетівки знімальну групу “1+1”. Вчора, 18 червня, сюжет із журналістським розслідуванням події показали на національному телеканалі в програмі ”“ТСН”.

 Детальніше в сюжеті:

 Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (8)
  • Мастер Автополив

    О, маршруточка как раз такая, как к Венской опере ездит))
  • Наталия Казмирчук

    Я не раз ехала в маршрутке, где на ходу открывались задние двери. Благо, что никто не пострадал. Перевозчик обязан предоставлять услуги для людей! А не выпускать на маршруты развалюхи грузовые переделанные под пассажирский транспорт.
  • Татьяна Березко

    Давно пора поднимать всем этот вопрос! Это наша жизнь и здоровье. В хмельницком состояние маршруток тоже ужасное. Жара,духота,не разминутся в проходе
  • Руслан Петрук

    ТУТ ПО МОЄМУ ОПИТУ НАСПРАВДІ ВОНА АВТОМЕХАНІКА ЯКИЙ ПЕРЕВІРЯЄ ПЕРЕД ВИПУСКОМ АВТО НА ЛІНІЮ!!! ДО ТЕХ СТАНУ ВОДІЙ І ПЕРЕВІЗНИК НЕМАЮТЬ НІЯКОГО ВІДНОШЕННЯ В КОЖНОГО СВОЯ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ.

    Vladimir Gursky reply Руслан Петрук

    Руслан Петрук
    Якщо ви таке пишете, тому мабуть знаєте, що 90% проходять механіка, лікаря 1 раз на тиждень, а штампи стоять на кожен день. Майже не реально 300 водіїїв, чи машин перевірити з ранку до виїзду. А те що машина вбита, і це видно одразу без ТО, за це яйця потрібно відривати. По Хмельницькому також їздять декілька таких машин «Івеко №38» - жахливий стан з наружної сторони, в салоні срач, і смердить соляркою.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа в Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку 12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт 11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень 10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up