На Хмельниччині суд призначив виправні роботи злісному неплатнику аліментів

На Хмельниччині суд призначив виправні роботи злісному неплатнику аліментів
Фото ілюстративне
  • Полонський районний суд покарав батька дівчинки, який понад рік не платив аліментів на її утримання.

Мешканець Полонного заборгував 11154 гривні аліментів на дитину. Як виявилося, батько понад рік не платив грошей для утримання доньки. За це йому довелося відповісти у суді.

Як повідомили у прес-службі Хмельницького апеляційного суду, чоловіка визнали винним за частиною 1 статті 183-1 КУпАП (несплата аліментів на утримання дитини, що призвела до виникнення заборгованості, сукупний розмір якої перевищує суму відповідних платежів за шість місяців з дня пред’явлення виконавчого документа до примусового виконання). Йому призначили покарання – 120 годин суспільно корисних робіт.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (27)
  • Анонім

    Ви роздули таку тему, що за якихось 11154 грн, став злісним неплатником, та ще й протягом року.... Є такі які роками не плотять, борги по 50 тис і вище, і про них жодного слова!!! А тут з мухи слона зробили!!!!
  • Сергей Кухар

    Ага, було б непогано пити молоко не тримаючи козу.
  • Marina Pilyavets

    А чому зразу не позбавити батьківських прав? Не хоче платити, значить і дитина йому не треба! Ну відробить він ті 120 годин, а дальше?

    Nadya Tekluk reply Marina Pilyavets

    Марина Пилявец я сочувствую вам...вы правы.обидно,что до настоящей защиты прав ребёнка при таких отцах,система дойдёт ещё не скоро.мои пожелания вам-скорее найти выход из сложившейся ситуации,не в ущерб интересам ребёнка.

    Marina Pilyavets reply Marina Pilyavets

    Nadya Tekluk вот вот про це, "бивший" як раз таки і зробив!!! Рік дитині було як втік, в прямому смислі цього слова!!! Аліменти платити не хоче! Як мені треба якась бумашка для дитині від нього то просить гроші, або каже щоб я забрала аліменти! Не хочеш ти платити, не хочеш ти дитина, відкажися від нього і все, і твоє життя буде безтурботне!! Чи не так???

    Nadya Tekluk reply Marina Pilyavets

    Марина Пилявец да разные люди есть...я то с вами согласна,но есть такие,что ребёнка заделал и сбежал, а потом на старости приползает к детям и ещё требует чего-то.нафиг оно такое надо...

    Marina Pilyavets reply Marina Pilyavets

    Volodymyr Shemeta я б дала і більше, головне щоб позбавили батьківських прав! Бо за кожну бумажку яку мені від нього треба я не збираюся стояти на колінах перед ним або платити йому гроші за те!!!

    Volodymyr Shemeta reply Marina Pilyavets

    Згідно СК України позбавлення батьківських прав не звільняє від сплати аліментів, це по-перше! По-друге, судова практика українських судів операється на практику Європейського суду з прав людини, суть якої полягає лише у аргументованому позбавлені (алкоголізм, наркоманія, ігроманія, фізичне чи психологічне насилля). По-третє адвокати за такі справи беруть більше 6 тис.грн.

    Marina Pilyavets reply Marina Pilyavets

    Nadya Tekluk ну там щоб батько подав на аліменти то не так все просто, це по-перше, а по-друге, який він батько після цього якщо подає на свою дитину на аліменти?! Якщо він сам лишив свою дитину і пішов до іншої жінки, і після цього він ще хоче аліменти?! Вибачте але не мужик, якщо він все життя бігає по жінках і кожній лишає дитину, а потім ховається бо не хоче аліменти платити!!!

    Nadya Tekluk reply Marina Pilyavets

    Volodymyr Shemeta когда  ребёнок вырастет-имеет право забить болт на папашу.ведь потом и родители могут подать на детей в суд-на  те же алименты.а так-никто никому ничего не должен.

    Marina Pilyavets reply Marina Pilyavets

    Volodymyr Shemeta жінка буде знати що сама для дитини має зробити, а не що є батько який має право бачитися з дитиною, має всі права на дитину, але не хоче забезпечити нічим. Моя думка така, так як я сама в такій ситуації!

    Volodymyr Shemeta reply Marina Pilyavets

    А що дасть позбавлення батьківських прав?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up