На Хмельниччині виявили фальсифікованої горілки та сигарет на 700 тисяч гривень

На Хмельниччині виявили фальсифікованої горілки та сигарет на 700 тисяч гривень
  • Незаконний бізнес організував мешканець Волочиська.
  • Він продавав безакцизний алкоголь та цигарки.

На Хмельниччині правоохоронці вилучили алкогольний і тютюновий фальсифікат на 700 тисяч гривень. Про це повідомили у Фіскальній службі області.

Незаконний бізнес організував житель міста Волочиськ. Він через мережу торгових точок реалізовував фальсифіковану горілку та цигарки. 

"У ході проведення ряду санкціонованих обшуків за місцями зберігання та збуту незаконно виготовлених алкогольних напоїв та тютюнових виробів правоохоронцями вилучено товари підакцизної групи орієнтовною вартістю 680 тисяч гривень", - зазначили у пресслужбі відомства.

Відео дня

Як виявилося, постачання незаконно виготовлених тютюнових виробив та подрібненого тютюну реалізатору здійснював житель Тернопільської області, який у власному домоволодінні організував  переробку сировини для незаконного виготовлення цигарок: сушку тютюну та його подрібнення з використанням спеціального обладнання. Алко- та тютюновий фальсифікат реалізовувався на території Тернопільської, Хмельницької та ряду інших областей.

Справу розслідують за частинами 1, 3 статті 204 Кримінального кодексу України (незаконне виготовлення підакцизних товарів).

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up