На Хмельниччині військовий комісар знепритомнів, коли його затримували за хабар

На Хмельниччині військовий комісар знепритомнів, коли його затримували за хабар

Службовця військомату затримали у місті Старокостянтинові біля магазину «Чайка».

Працівники СБУ і прокуратури запідозрили військового в отриманні хабаря. Службовця Старокостянтиніського військомату затримали в понеділок, 31 жовтня. Відбулося це на вулиці Перемоги. Як повідомляють місцеві журналісти, під час затримання військовому комісару стало зле. Його забрала «швидка».

«По даному факту отримання неправомірної вигоди призначене службове розслідування. На час проведення розслідування даний військовослужбовець усунутий від виконання службових обов’язків. У разі доведення його вини судом, військовослужбовець понесе найсуровіше покарання та буде звільнений з лав Збройних Сил України та позбавлений військового звання», - повідомляє прес-служба оперативного командування «Захід».

Правоохоронці встановили, що підполковник вимагав п’ять тисяч гривень від місцевого мешканця за сприяння в ухиленні від призову на військову строкову службу. Під час обшуку авто підозрюваного оперативники СБУ виявили у підполковника ще дев’ять тисяч доларів США.

Відео дня

 

 

 

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Анонім

    Яка сумна новина :)))) Для тих хто не бачив яку він пику наїв на хабарях - фото
  • PAL

    Ещё с 1917 года комиссары всегда брали взятки. Это у них в крови. Может их декомисировать???
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули Від читача 11:46 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у ХХІ Київському курсі з коронарних реваскуляризацій 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up