На Кам’янецькій з криком та гамом стихійних торговців розганяли

На Кам’янецькій з криком та гамом стихійних торговців розганяли

Боротьба із несанкціонованою торгівлею у Хмельницькому продовжується. Правоохоронці від усних попереджень перейшли до письмових протоколів. Люди знають, що порушують закон, але кажуть, що себе годувати якось треба.

28 березня близько 20 працівників міліції  «охороняли» найулюбленіше місце хмельницьких торгашів. З самого ранку людям не давали розкласти товар на землі. Дехто, побачивши міліцію, відразу перейшов на ринок «Ранковий». Але знайшлися перекупниці, які до останнього місця не покидали.  

Нагадаємо, декілька днів тому на стихійному ринку людям роздавали листівки із попередженням про штраф за торгівлю у невстановлених місцях.  Роз’яснювальна робота не подіяла.  Тому на цей раз міліція повернулася із наміром складати протоколи.

Міліціонери хотіли конфіскувати товар Людмили Волос, яка продає квіти та продукти.  Жінка свій товар боронила до останнього. В результаті з ящиків повилітали та побилися яйця.

Відео дня

Продавці бідкаються, що в такий важкий час їм заважають заробити на шматок хліба. Хоча, визнають, закон таки порушують.

Прийшов на стихійний ринок і заступник начальника управління торгівлі Олександр Луков. Посадовець в черговий раз розповідав про торгові місця, якими може забезпечити всіх бажаючих.  Як виявилося, на «Ранковому» для всіх місць не вистачить.  Люди, які після приходу міліції перебігли на офіційний ринок, зайняли майже всі прилавки. Куди розмістити ще зо дві сотні продавців – неясно.

Результати рейду будуть відомі згодом. Слідкуйте за оновленнями на vsim.ua. 

Наслідки конфіскації товару

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (64)
  • Валентин Бойко

    и це купили все куплино и все брихня навить думку немае як висловити вже якась криса коментарии почистела люди не веиться пише це все кому вигодно гроши правлять свитом
  • А М

    Було б добре, якби усі покупці дбали про своє здоровя та про чистоту міста та купували продукти лише у спеціально відведених місцях. Тоді б там і ніхто не продавав. Я для своєї сімї не купую продуктів із тротуару. Давно пора розігнати це збіговисько. Просто огидно. На що перетворили центр міста. Потрібно думати не лише про власні кишені, а й про людей, біля чиїх вікон Ви торгуєте. Поставте себе на їх місце... збіговисько кожен день, після якого купи сміття. Крім цього, неможливо пройти від тролейбусної зупинки. Це вже дістало. Просто не потрібно було давати там торгувати ще з самого початку, а не тепер, коли це неподобство простягнулось майже до СОБОРУ. Моя покійна бабуся теж приїжджала із села кожен тиждень торгувати із важкими сумками, але вона жодного разу не дозволяла собі такі речі, а несла ці сумки на продовольчий ринок...
  • Иван

    В том то и дело, что те, кто сам выростил не могут продавать на центральном рынке. Там одни перекупщики, башляющие семейству Вороны. Зато Людмилу Ворону орденом Святой Анны наградили, за то, что она на деньги, в ультимативном порядке с арендаторов мест собранные, церковь в своём селе построила. А везде озвучила, что на свои грошi.

    Анонім reply Иван

    На центральном рынке куча пустующих мест есть
  • Анонім

    НЕ КУПУЙТЕ ТАМ ЗАПЛЬОВАНИЙ ПЕРЕХОЖИМИ ТОВАР! ВІН НЕБЕЗПЕЧНИЙ!!!!

    Валентин Бойко reply Анонім

    ти походу там стояв и плював добре знаеш зо запльований но молоко детини ти бижиш и запльоване купляеш коли заслабне а не в МАГАЗИНЕ ХИМИЧНЕ ............та взагали про що я и кому
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:40 Великий футбол повернувся у Хмельницький: як перемагало Поділля photo_camera 16:13 Храм у Деражнянській громаді офіційно перейшов до ПЦУ 15:35 Великогабаритні автобуси замінять «маршрутки» у Хмельницькому 15:02 Йому було 24: загинув доброволець з Хмельницького Тарас Мельник photo_camera Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 14:38 Графік стоянок екобуса в квітні: що й куди приносити хмельничанам 14:03 Військові силою затримали чоловіка в Хмельницькому. Що про це каже адвокат 13:42 350 тисяч за електроенергію стягнув хмельницький суд з двох жителів будинку 13:00 На Хмельниччині п’яний водій автобуса в’їхав у стовп і втік. Його оштрафували 12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up