На Великдень біля хмельницьких храмів будуть посилено працювати правоохоронці

На Великдень біля хмельницьких храмів будуть посилено працювати правоохоронці
Фото зі сторінки Вадим Плюта у Facebook
  • Поліція буде контролювати дотримання правил карантину.
  • На порушників обіцяють складати протоколи.

На Великдень у місті будуть працювати сотні правоохоронців. До роботи будуть задіяні 730 поліцейських, 17 нацгвардійців та наряди патрульної поліції. Посилених заходів роботи буде вжито по всій території області. Працівники поліції контролюватимуть дотримання правил карантину поблизу храмів. 

Великодні богослужіння мають проводитися без прихожан, а лише за участі священнослужителів і тих, хто буде забезпечувати прямі трансляції. До слова, перебування осіб в місцях освячення великодніх кошиків можливе лише в захисних масках та за дотримання соціальної дистанції. 

Відео дня

На порушників карантинних заходів поліція буде складати протоколи. Поміж тим, під час виходу на вулицю варто мати при собі посвідчення особи. Оскільки буде здійснена посилена перевірка документів. Робитимуть це для того, щоб мати змогу виявити осіб, які мають перебувати на самоізоляції. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (13)
  • Алена Скрипник

    А ті,що в епіцентр ходять,то вони не розносять вірус?!!??
  • Андрей Никифоров

    Ну хоть где-то они работать будут...)
  • Сергей Попович

    Всякий противящийся Богу будет низвергнут и род его Аминь.
  • Сергій Паньков

    Будуть допомагати освятити пасху
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up