Нацбанк пропонує списувати комуналку з карток українців. За чи проти? (ОБГОВОРЕННЯ)

Нацбанк пропонує списувати комуналку з карток українців. За чи проти? (ОБГОВОРЕННЯ)
  • Нацбанк пропонує українцям зміни в оплаті комунальних послуг.
  • Платежі можуть списувати з карток автоматично.
  • Як хмельничани ставляться до такої ідеї?

 

Національний банк України пропонує зміни. Комунальні платежі з карток можуть списувати "автоматом". Стягнення грошей з рахунку буде проводитись тільки за згодою клієнта. У НБУ зазначають, що послуга буде зручною, адже це дозволить уникнути черг, а процедуру можна буде проводити у будь-який час доби. 

Як це може виглядати?

Найперше, комунальне підприємство виставляє користувачу рахунок. Тоді банк може бачити його і попередньо має отримати згоду від клієнта про списання коштів. Далі попереджає про це і списує суму. Потім кошти зараховуються постачальнику. Про це пише ТСН. Для зручності в користуванні можуть створити єдину електронну систему, а тоді розіслати її в усі банки України. 

Відео дня

Друзі, а як вам така ідея? Чи довіряєте ви таким можливим змінам в оплаті? Діліться з нами думками у коментарях.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (10)
  • IGOR

    Это ужасно! Не платят - отключайте. Но списывать средства с карт это уже воровство!

    Представляю, скольким бабушкам и дедушкам из пенсий спишут "по ошибке".... А те - не сном не духом.... Если с каждого по 10 гривен, то никто и не заметит. А посчитать в масштабе всей страны, то уже крутая сумма нарастёт!

    IGOR reply IGOR

    Не сразу прочитал всю новость))) Но вторая часть - актуальна...

    С одной 10 гривен, с другой, и нарастёт... Да, списание "добровольное", по согласию клиента, но я видел, как пенсионеров обрабатывают в банках! Они готовы подписать всё, лишь бы их оставили в покое)))

    Олег reply IGOR

    У цьому є своя правда. Але бабки залюбки ляси поточать з працівниками.
  • Іванченко Катя

    якась дуже мутна процедура
  • Іванченко Катя

    якась дуже мутна процедура
  • Іванченко Катя

    якась дуже мутна процедура
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа в Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку 12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт 11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень 10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up