“Незламний дух”: Віолета Лабазюк передала продуктові набори людям з обмеженими фізичними можливостями

“Незламний дух”: Віолета Лабазюк передала продуктові набори людям з обмеженими фізичними можливостями
Тут і далі фото з сайту Хмельницької обласної ради

На Хмельниччині зареєстровано більше 148 тисяч інвалідів усіх категорій. 

З нагоди Міжнародного дня людей з обмеженими фізичними можливостями голова Хмельницької обласної ради зустрілась із представниками громадських організацій Хмельницької та Волочиської громад, що опікуються інвалідами. Про це йдеться на сайті Хмельницької облради

Нині на Хмельниччині проживає більше 148 тисяч осіб з інвалідністю усіх категорій. Вони щодня потребують підтримки від держави. Для них не потрібно щось особливе, лише елементарне – можливість жити серед людей і бути корисними суспільству.

Відео дня

Минулої п’ятниці Віолета Лабазюк зустрілась із представниками громадських організацій двох громад, які опікуються людьми з обмеженими фізичними можливостями. Від імені депутатського корпусу обласної ради  за щоденну сумлінну працю вона вручила Подяки та цінні подарунки колективам:

А особисто від себе Віолета Лабазюк передала для учасників організацій пакети з продуктовими наборами.

— Переймаючись буденними проблемами, ми повинні замислитися над непростою долею людей з вадами здоров’я і не тільки у цей день, а й протягом цілого року. Ми не маємо права забувати про те, що поруч з нами живуть люди, які потребують допомоги й уваги. Нехай ваша щоденна турбота допомагає мужнім людям забувати про труднощі, а їх серця наповнюються теплотою і впевненістю в завтрашньому дні! – зазначила Віолета Лабазюк.

— Вони називають себе «Незламними духом», хочуть і можуть бути повноцінними членами суспільства. Більше того, ці люди – допомагають іншим боротися і перемагати недуги. Тому ми маємо бути уважнішим до тих, хто поряд та потребує допомоги, — додають в облраді. 

Довідка:
Міжнародний день людей з обмеженими фізичними можливостями відзначається щорічно 3 грудня. Він встановлений резолюцією Генеральної Асамблеї ООН 14 жовтня 1992 року. Це важливий посил, адже поруч з нами живуть люди, які з певних причин не можуть повноцінно забезпечувати себе, доглядати за собою.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Vadim Muliar

    Горе мамине
  • Володимир Вар

    Сволоч піарна, злодюга,за чим дивиться СБУ?
  • Пані Новацкая

    За свої кошти придбала? Та ну.
  • Микола Кушнір

    А скільки. Державних грошей потратила на поїздку в США скільки чоловік вкрав який був прихвостом Януковича при владі злодійська банда

keyboard_arrow_up