Нова петиція. Хмельничанин Михайло просить капітально відремонтувати вулицю Федунця

Нова петиція. Хмельничанин Михайло просить капітально відремонтувати вулицю Федунця
Фото: daily.rbc.ua
  • Чоловік звернувся до влади з петицією, аби на його вулиці провели капітальний ремонт.  
 

У єдиній системі електронних петицій зареєстрували нове звернення 13 липня. Його автор Михайло Хальнов. Чоловік просить провести капітальний ремонт вулиці Миколи Федунця в обласному центрі.

  • "Вулиця Федунця знаходить в дуже критичному стані та становить небезпеку для пішоходів і автомобілів. Оскільки вся вулиця вкрита величезними ямами, які вже навіть неможливо об'їхати, відсутня частина бордюрів, ями огороджені мотузком. Люди самі підсипають ями. На частині вулиці відсутнє освітлення. на деяких ділянках вулиці люди з дитячими візочками змушені пересуватись по проїжджій частині, а це небезпечно", - написав він у зверненні.

Підтримати петицію можна ТУТ.

Друзі, а що ви думаєте про цю ініціативу?

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Читач36

    шановні хмельничани! Справа не однієї вулиці! хмельницька міська влада вже перейшла межу довіри яку їй дали хмельничани  і мешканці всієї області в питаннях довіри! Дорога обгортка виявилась як завжди гамном коровячим всередині А далі ще буде гірше. Є таке поняття ,як неповернення до прийдешнього! І це все "команда Симчишина". Історія має свій розвиток по спіралі! В 1918 році в більшовиків-ленінців був девіз- "грабь награбленное - бог нам все простит , так как бога нет" в теперішніх держморд - хапай що можеш!
  • Alex Varmint

    Обычная улица коих десятки, почему именно её ? Он там живёт и ему надо ))))

    ЧитачЧитачів reply Alex Varmint

    Правильно. Хай бере сам засучує рукави та працює. І не треба скиглити.

keyboard_arrow_up