Нові штрафи і гречка за голос: що обговорювали хмельничани у Фейсбук минулого тижня

Нові штрафи і гречка за голос: що обговорювали хмельничани у Фейсбук минулого тижня
  • Робота міського голови Олександра Симчишина, підкуп на виборах у тергромадах, Хелловін і нові штрафи за паркування. 
  • Про це та інше хмельничани активно спілкувалися у соцмережі Фейсбук. 

Щодня в мережі тисячі хмельничан залишають дописи на різні теми. Деякі з них викликають жваве обговорення й суперечки в коментарях. Про що дискутували містяни цього тижня, читайте у підбірці від vsim.ua.

Про роботу мера

Портал "Слово і діло" досвідив виконання обіцянок міськими головами обласних центрів. Мер Хмельницького Олександр Симчишин посів четверте місце у рейтингу. В спільноті "Типовий Хмельницький" містяни висловлювали свою думку про роботу міського голови. Дехто казав, що мер молодець, інші ж критикували за те, що дороги в ямах, а у лікарнях - безлад. 

Відео дня

Про підкуп гречкою на виборах

Однією з актуальних тем тижня стали вибори у тергромадах. Блогер Андрій Попик на своїй сторінці у Фейсбук написав про підкуп продуктовим набором. Йшлося про те, що поки дозволятимемо такі явища - будемо жити погано. Коментатори говорили за те, що у всьому винна бідність. 

Про Хелловін

Про "чужинське" свято Хелловіну у себе на сторінці написав організатор фестивалю "Республіка" Андрій Зоін. Він вважає, що це свято має відношення і до нас, мовляв, ще за Брєжнєва у вікнах виставляли гарбузи зі свічками всередині. 

Про нові штрафи за паркування

Речник управління патрульної поліції Роман Мартинюк написав на своїй сторінці у Фейсбук про збільшення штрафів за паркування на місцях для інвалідів. Обговорювати це взялися і водії, і звичайні хмельничани. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анна Островська

    ті всі люди, що хвалять Сема, бачать лише поверхово
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики 09:37 На Хмельниччині збили 2 «шахеди». Без постраждалих і руйнувань 09:06 У Шепетівці затримали місцевого за крадіжку. Він намагався втекти з області Від читача 16:54 У Хмельницькому відбувся ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 18:08 «Буде оберігати своїх дівчаток». У Хмельницькому попрощаються з Олександром Перцем 17:39 Хмельничанка просить встановити світлофор з кнопкою для пішоходів на Панаса Мирного 16:45 Хмельничанин вимагав 100 тисяч гривень неіснуючого «карткового боргу», — прокуратура 16:17 Хмельницькі синоптики попереджають про заморозки 15:39 «Хмельницькводоканал» шукає працівників (СПИСОК ВАКАНСІЙ) 14:40 На Закарпатті затримали хмельничанина, який за 6 800 доларів хотів перетнути кордон 14:04 Яку крипту та скільки накопичують хмельницькі депутати (ІНФОГРАФІКА) 13:36 У хмельницькій криївці «Стінка» проведуть безкоштовну екскурсію 12:27 Чим закінчуються виклики про замінування: підбірка судових справ на Хмельниччині 11:33 Тричі за рік їздив за кермом нетверезим. Як покарали водія з Нетішина
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up