Опалювальний сезон та скандал з контролерами: ТОП-5 новин тижня від ВСІМ

Опалювальний сезон та скандал з контролерами: ТОП-5 новин тижня від ВСІМ
Ілюстративне фото
  • Тиждень, що минає, був багатим на події.

  • Переглядайте новини нашого сайту, які читали найбільше.

Журналістка ВСІМ відвідала п’ять популярних супермаркетів Хмельницького зі списком продуктів. У кожному з них порахувала вартість буденної покупки. В якому з маркетів купувати дешевше, а де чек більше «вдарить» по гаманцю? Читайте у матеріалі.

  1. Відео дня
    /li>

У Хмельницькому опалювальний сезон розпочався ще 6 жовтня. Але частково. Тоді тепло подали у дитячі садочки та медичні заклади. Інші сфери та житловий сектор очікували більшого похолодання та відповідного рішення в міськраді. Зрештою опалювальний сезон у місті розпочали у вівторок, 12 жовтня.

Перехід на літній і зимовий час в Україні відбувається вже 40 років поспіль. Цього разу він відбудеться у неділю, 31 жовтня. Стрілки годинника потрібно буде перевести о 04:00 на годину назад.

Поліція встановлює обставини моторошної аварії у Хмельницькому районі. Там загинув 27-річний водій мікроавтобуса. Сталася дорожньо-транспортна пригода на дорозі «Стрий — Ізварино» у четвер, 14 жовтня. Деталі за посиланням.

Хмельничанин написав у Facebook, що дівчину привезли у депо та вимагали гроші. Директор «Електротрансу» це заперечує. Тим часом на Facebook-сторінці розповіли, що все було зовсім інакше. Дізнавайтеся, що відомо на цей час.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Читач91

    Контролери не можуть надати інформацію по оплаті за проїзд. Таке враження що бомжів позбирали, по сто грам наливають і гроші збирати посилають.
  • Николай Ткачук

    Ніхто не задумується над тим, що це могла бути його дитина. Якщо дитина забула проїздний, то дай подзвонити батькам. Понабирали чекістів.

keyboard_arrow_up