Переможці проекту “Дон Купідон” отримали свої подарунки

Переможці проекту “Дон Купідон” отримали свої подарунки
  • Щорічний проект до Дня закоханих від радіостанції «ОКЕЙ ФМ» офіційно завершено.
  • Переможці отримали подарунки від партнерів «Дона Купідона».

День святого Валентина – особливе свято для кожної закоханої пари. Подарунки, сюрпризи, освідчення, зізнання в почуттях… Усе це символізує 14 лютого. А яке свято без подарунків?

Традиційно радіостанція “ОКЕЙ ФМ” проводить розіграш презентів до свята кохання. Цього року, протягом п’яти днів, починаючи з 8 лютого, слухачі радіохвилі телефонували у прямий ефір і відповідали на “курйозні” запитання ведучих. Перемогли ті, хто дав найбільшу кількість правильних відповідей за 1 хвилину.

Наразі проект завершено. А подарунки знайшли своїх щасливих володарів.  Переможці уже отримали цінні презенти від партнерів проекту. Чудовим доповненням столу на День Валентина стали смачні подарунки від ТМ “Хмельницькі делікатеси”. Торгова марка презентувала сертифікат на набір смаколиків. А зробити свято п'янким не лише від кохання, допоміг винний презент від торгового дому "Алеф Виналь" та торгової марки “Villa Krim”. Салон оптики “Прозорість” надав переможцям можливість відвідати один із салонів мережі та скористатися подарунковим сертифікатом на 250 гривень.

Серед переможців були і постійні учасники проектів від «ОКЕЙ ФМ» і новачки, а їм, як відомо, щастить завжди.

Не зволікайте. Ваш шанс ще попереду. Слухайте «ОКЕЙ ФМ» та ставайте учасниками наступних проектів від радіостанції.

Налаштовуйтеся на хвилю 105,4.

Переможці. Хто вони?

Марина Козир

Світлана Садовець

Антоніна Виноградова - ще одна переможниця “Дон Купідон”. Жінка прийти не змогла, тому приз забирала донька Лілія.

- Моя мама зробила собі такий сюрприз на ювілей. В неї день народження - 65 років. Як дізналась, що виграла, то аж розплакалась, - розповіла Лілія.

Олена Коломієць

Тетяна Зборовська

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up