Перевізники організували «коридор ганьби» у Хмельницькій міській раді

Перевізники організували «коридор ганьби» у Хмельницькій міській раді
Не зупинило перевізників вчорашнє рішення депутатів про зниження вартості проїзду. Вони знову прийшли у міськраду із своїми вимогами та протестами.

Сьогодні, 24 вересня, перевізники зібралися під стінами ради знову. Хотіли, аби їм надали слово на засіданні виконавчого комітету.  

- Якщо нас не почують, ми знову перекриватимемо дорогу, будемо протестувати, - каже учасник протесту Олександр. - Якщо понижати тарифи на поїзд, то тільки разом із зниженням комуналки.

На засідання мітингарі все ж прорвалися.  Вимагали внести проект  про збільшення вартості проїзду, тобто повернення попередніх тарифів – 3 гривні в автобусі, 3,50 – в маршрутках. Для розгляду пропозиції не зібрався необхідний кворум, оскільки один із членів виконкому утримався при голосуванні.

Відео дня

Все це дуже обурило перевізників. Вони вимагали від виконкому переголосувати. Та це не передбачено законом. Після жвавих обговорень, які часто велися на підвищених тонах, Переконати членів виконкому перевізникам не вдалося і заступник міського голови Григорій Давиденко оголоси засідання закритим.

Обурені перевізники вийшли із зали засідання. Та приміщення міськради вони не покинули. Вони вирішили влаштувати своєрідний "коридор ганьби". Та тих,кому вони хотіли кричати "Ганьба!" та освистувати, перевізники не дочекалися. Їхній представник Олександр Мішин пішов на перемовини із секретарем міськради Костянтином Чернилевським. Про результати читайте тут.

Нагадаємо, що на черговій сесії міськради обранці більшістю голосів підтримали скасування рішення виконавчого комітету від 26 лютого 2015 року, яке передбачало тимчасове підвищення  вартості проїзду в маршрутках та автобусах на 50 копійок. Після прийняття рішення водії зупинили автомобілі. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (8)
  • Анонім

    я вважаю, що справа не у тому, що 3,5 грн. набагато гірше ніж 3 грн., а у тому, що заздрісники схвилювались якби на їх 50 коп. від кожного хтось випадково собі новий будинок не збудував. Хоча при економічно обґрунтованому тарифі мінімум 5 грн. це просто збочені фантазії заздрісників, що хтось отримає надприбутки при тарифі 3,5 грн. Встановити тариф 5 грн., пройде час і все буде знову спокійно. Потрібно радикально переломати заздрісників і перевізникам діяти рішучіше.

    Анонім reply Анонім

    Заздрили, заздримо і будемо заздрити!!!!!!
  • Анонім

    Вот всіх влаштовують ціни на комунальні послуги, якщо ніхто не схвалив пропозицію перевізників одночасно із зниженням вартості проїзду знизити вартість комунпослуг.  Такий висновок. Дивні люди. У чому причина важко збагнути. Хоча думаю, що причина у неосвіченості більшості.

    Анонім reply Анонім

    какое нафиг имеет отношения комуналка и тариф на проезд к горсовету? больное существо не думает и не знает что их ставит Киев. а проезд наша власть может поменять. и ВЫ ЕЩЕ КРИЧИТЕ, ЧТО СДЕЛАЛИ ПОДЩЕТЫ???? Вы говорить то толком не умеете  и кричите о законности или незаконности. Да вы ЕЛЕМЕнтарного не знаете. Тарифы на комуналку высокие по всей стране. и хмельницкие депутаты их не в силе поменять. так что думайте над тем что слышите и не бздите хцету

    Анонім reply Анонім

    Це ти не "бзди х...ету". Якраз тарифи на комунальні послуги затверджує місцева влада. Кабмін лише рекомендує. А на проїзд по всій країні низький тариф, лише у Хмельницькому 3,5 грн.? Сьогодні відео із Запоріжжя скинули на цьому ресурсі, то там 4 грн. і нічого, люди задоволені. У них також мінімалка така ж як по всій країні.

    Анонім reply Анонім

    Ця особа, напевно, не знає де знаходиться Запоріжжя і яке там населення. Прогули, ідіотко. Запоріжжя це тобі не Острог.
  • PAL

    Все понимают, что это пиар лысого чернилевского. Гнать его надо, как можно дальше, пока все это не переросло в бойню.

    Анонім reply PAL

    та що ти пристав до його лисини? називай правильно - запухший колобок від постійник запоїв. бджоляр. краще вже якогось невідомого кандидата обирати. а то цих крадунів вже всі знають. а так хоть шанс А МОЖЕ ЧЕСНИЙ ПОПАДЕТЬСЯ)))))))))))))))))))))))))))))))))) буде....:)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up