Петиції до міськради хмельничани зможуть подати лише українською

Петиції до міськради хмельничани зможуть подати лише українською
На сайті Хмельницької міської ради мешканці міста можуть залишати електронні звернення. Обов’язкова умова для її подання - українська мова.
Таке рішення прийняли депутати міської ради сьогодні, 27 січня, на черговій сесії.
Також обранці вирішили, що петиції, які наберуть за 90 днів щонайменше 500 підписів, розглядатимуть на чергових сесіях. Позачергових засідань спеціально скликати не будуть.
Поки система петицій працювала в тестовому режимі. За цей період надійшло  27 пропозицій. Як зазначив мер Хмельницького Олександр Симчишин, не всі їх варто розглядати у формі петицій і можна вирішити у простіший спосіб. За його ж словами, деякі звернення були досить дивними.
Повноцінно система електронних петицій до Хмельницької міськради має запрацювати через декілька днів.
Нагадаємо, першу електронну петицію зареєстрували 19 січня. Хмельничани просили, аби у місті з’явився сквер, названий на честь Кузьми Скрябіна. Наразі під зверненням підписалось 309 осіб. Електронна петиція на сайті повинна зібрати щонайменше 500 підписів. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Анонім

    да хоть английскою, все одно без толку.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку 12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень 10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області 20:48 Де в Хмельницькому не буде світла 23 квітня (АДРЕСИ) 20:21 Школярі з Хмельницького зустрілися з американським режисером та обговорили проблему булінгу 19:38 1,4 мільярда на сміття. Головне з інвестиційної програми «Спецкомунтрансу» 19:08 У Хмельницькому патрульні знайшли наркотики у пасажирки авто 18:23 Бійка у розважальному закладі Шепетівки закінчилась реанімацією 17:42 На Хмельниччині оголосили підозру чоловіку, який відрубав голову собаці 17:09 Зеленський вручив орден «Золота Зірка» дружині полеглого Героя Руслана Пруса 16:46 Померла 8-річна Каріна з Кам’янця. Рідним треба допомога photo_camera 16:16 За необережне вбивство двох лісівників житель Шепетівщини отримав вирок 15:41 У Хмельницькому не знайшли підозрюваного, який причетний до отруєння собак 15:16 Хмельницьку обласну службу зайнятості очолив новий керівник 14:46 У Симчишина найвища: рейтинг зарплат мерів сусідніх міст (ІНФОГРАФІКА)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up