Підняв очі на маму, видихнув і помер: шокуючі подробиці смерті 4-річного Назара на Хмельниччині

Підняв очі на маму, видихнув і помер: шокуючі подробиці смерті 4-річного Назара на Хмельниччині
  • Дитину привезли до лікарні з незначними болями в животі.

  • Медики провели аналізи та не знайшли нічого серйозного. Вирішили зробити укол для покращення захисних сил організму.

  • Не встигла медсестра вийняти голку із сідниці дитини, як хлопчик підняв очі на маму,  видихнув і помер.

У 4-річного Назара почав боліти живіт. Мама повела його до лікарні. Дитині провели низку аналізів та нічого серйозного не знайшли. Лікарі вирішили вколоти хлопчику ”вітаміни” для покращення захисних сил організму. Та не встигла медсестра вийняти голку із сідничок, як Назар помер. Дитину намагалися реанімувати 40 хвилин. Але дії медиків не допомогли. Про це йдеться у сюжеті “Надзвичайних новин”.

За даними поліції, хлопчик потрапив до Віньковецької районної лікарні  4 листопада, о 11:45. Медики встановили дитині діагноз “ацетономічний синдром”. Не встигли перейти до лікування, як близько 16:40, малюк помер.

Мама Назара, 22-річна Марина, буквально посекундно пам’ятає останні хвилини життя свого синочка. 

Відео дня
Скрін із сюжету "Надзвичайних новин"

“Півдня нічого не робили. Ніякого УЗД чи рентгена, не рятували його, просто ходили й питали, чи дитина попісяла, щоб зробити аналіз. Йому вкололи препарат для  покращення захисних сил організму “Коензим Композитум”. Не встигли вони витягнути голку, як малий догори подивився, закрив очки й видихнув”, - розповіла журналістам Надзвичайних новин мама Назарчика Марина.

Лікар, який призначив укол шокований не менше. За його словами, це звичайні вітаміни.

“Це набір вітамінів. Його зазвичай колють при ацетономічному синдромі”, - розповідає в сюжеті лікар неонатолог Віньковецької районної лікарні Володимир Галанзовський.

Інструкція до препарату ці слова підтверджує. Там зазначено, що препарат показаний у комплексному лікуванні гострих і хронічних захворювань будь-якого походження та локалізації, порушенні засвоєння вітамінів.

Та й значних Побічних реакцій від нього не може бути. У поодиноких випадках можливі алергічні реакції, включаючи шкірні висипання, свербіж, зміни у місці введення препарату.

Так що ж тоді стало причиною смерті дитини?

За попередніми висновками судмедекспертів, причиною смерті стало гостре запалення бронхів. Як розповіли медики Віньковецької лікарні журналістам “Надзвичайних новин”, причиною міг стати вбивчий вірус. 

“Якщо це вірусне захворювання, то воно дуже нагадує пташиний або свинячий грип. Він у нас був років три тому. Одна людина померла”, - розповідає у сюжеті головний лікар Віньковецької районної лікарні Сергій Ковальський. 

А односельці родини згадують, що за тиждень до смерті хлопчика, щось подібне скосило і 22-річну сусідку маленького Назарчика. У жінки залишилося 2 маленьких дітей. У неї діагностували запалення легенів. Люди висувають свою версію подій. Вони вважають, що причиною могли стати хімікати, якими аграрії кроплять поля. 

“Кроплять біля самого села. Може вони й отруїлися. Ту жінку в понеділок я відправила до лікарні, а у вівторок вона померла. Хлопчик теж до вечора помер. Щось є, обоє померлих жили по сусідству на одній вулиці”, - розповідає в сюжеті фельдшерка Охримовецької лабораторії Ганна Голуб.

В поліції поки нічого не підозрюють, а чекають на результати експертиз. 

Слідкуйте за оновленнями на нашому сайті та у Facebook, Telegram,  Instagram та YouTube

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (15)
  • Софія

    Шкода хлопчика і маму
  • Star Black

    Пускай этих названных врачей,лечат их так детей!! Без наличия,ю на руках  анализов они не имеют никакого права,что то колоть!!
  • Катя Попик

    То видно туберкульоз, вони там всі невакциновані, а потім питають чого помирають

    Катя Попик reply Катя Попик

    Або дифтерія ,бо уражає любі органи, тако бистро померти можна лише при інфекційному токсичному шоці, бо при алергії людина вспухає

    Ірина Коваль reply Катя Попик

    Ви знаєте ознаки та біохімічні показники дифтерії чи туберкульозу? Ні? Тоді чому дезінформуєте людей. "При алергії людина вспухає"- що??? Де ви таки знайшли?? Я медик, і точно можу вам сказати, що алергія може мати абсолютно будь-який прояв.

    Катя Попик reply Ірина Коваль

    Жах,не хотіла б я щоб ви були моїм медиком..
  • Анастасія

    Скоріше за все пішла алергічна реакція на препарат. Але питання, чому перед введенням не зробили алергопроби?
    Це страшна трагедія, привести дитину на своїх двох,  а забрати мертвою. Це жах!  Співчуття батькам.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up