Помер відомий у Хмельницькому дитячий травматолог Євген Басараб

Помер відомий у Хмельницькому дитячий травматолог Євген Басараб
  • Лікар-ортопед боровся з важкою хворобою. 
  • Його серце зупинилось на 39-му році життя.

Помер дитячий ортопед-травматолог Євген Басараб. “Чудовий спеціаліст, людина з добрим серцем і душею…”, - такими словами відгукуються про медика у Хмельницькій дитячій лікарні. Саме тут більшу частину свого життя працював Євген Олександрович і приймав сотні маленьких пацієнтів. 

Колеги кажуть, останніх два роки лікар боровся з важкою хворобою. Його серце зупинилось вчора, 2 жовтня. Без батька залишилась донечка. 

  • “На 39 році життя після важкої боротьби відійшов у вічність наш колега - лікар, керівник, людина із добрим серцем та щирою душею, Басараб Євген Олександрович. Пам‘ять про Вас назавжди у наших серцях…”, - зазначають на сторінці міської дитячої лікарні.
Фото - ресурс Medics

Про Євгена Олександровича журналістці “ВСІМ” погодився розповісти його колега і друг Юрій Гетманчук. Вони багато років працювали пліч-о-пліч.

Відео дня

Євген Басараб працював у Хмельницькій міській дитячій лікарні. Колеги кажуть, був чудовим спеціалістом з великою кількістю позитивних відгуків і вдячних пацієнтів. Працював також  черговим лікарем у травмпункті при дитячій лікарні. Цю роботу він не полишив навіть тоді, коли став керівником Чорноострівської районної лікарні. 

  • Євген був прекрасним лікарем, чудовим керівником, організатором і спеціалістом своєї справи. Багато років він працював дитячим травматологом-ортопедом у відділенні міської дитячої лікарні і травмпункті. Останні роки був керівником лікарні у Чорному Острові. Та все одно не покинув свою професію і продовжив працювати черговим травматологом у вихідні дні. Євген був прекрасним батьком і чудовим сім’янином. У нього залишилась донька, - розповідає Юрій Андрійович. 

Колеги відгукуються про лікаря лише як про надзвичайно добру людину. 

"Це дуже зворушлива людина з добрим серцем", - каже директорка дитячої лікарні Наталія Зимак-Закутня. 

Відомо, що останніх два роки Євген Басараб боровся з важкою хворобою. Проживав у Хмельницькому. З відомим дитячим лікарем прощатимуться у рідній Вінниці завтра, 4 жовтня. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (328)
  • Наталя Гринь

    Вічна пам'ять Царство Небесне. 🙏🙏
  • Halyna Torychenko Romanyuk

    Що сталося? 🙏
  • Наталія Пожарська

    Вічна  пам'ять.
    Царство небесне.
    Щирі співчуття рідним та близьким.
  • Анна Янковская

    Вічна пам'ять, царство небесне!Щирі співчуття рідним!🙏😢

keyboard_arrow_up