Пономарьов та Дзідзьо передали рації для хмельницьких захисників

Пономарьов та Дзідзьо передали рації для хмельницьких захисників

Артисти виступають з концертами в Європі, а на виручені кошти купують приладдя для захисників. 

На Хмельниччину надійшло чергове поповнення військової амуніції для бійців Збройних Сил. Чергові “подарунки” передали в обласну військову адміністрацію артисти Олександр Пономарьов та Михайло Хома (Дзідзьо). 

Вони виступають з концертами в країнах Європи, а на зароблені кошти купують необхідні захисникам речі.

Цього разу артисти передали для потреб Збройних Сил рації, які будуть використовувати воїни на фронті. Вже цього тижня їх мають передати батальйонам Хмельниччини. Про це розповів очільник ОВА Сергій Гамалій

Відео дня
Скрін з відео

— Дякую, що у нас є такі хлопці, дякую нашим волонтерам за допомогу. Впевнений, що ця допомога буде корисна під час виконання бойових завдань. Тільки всі разом ми можемо перемогти цього ворога, — додав Гамалій. 

Детальніше дивіться у відео:

 

Нагадаємо, нещодавно, танкісти 3-ї окремої Залізної бригади та 8 полку спеціального призначення ССО імені Князя Ізяслава Мстиславича показали відео зі звільнених земель. Хлопці знімають короткі уривки боїв з росіянами, які не встигли втекти та показують свої військові трофеї. Своїм контентом діляться на сторінках військових підрозділів. Дивіться ці відео за посиланням. 

Крім того, танкісти Залізної бригади взяли участь в одному із найважливіших боїв славетної контрнаступальної операції на Харківщині. Вони вибили окупантів із села Байрак, а це дало змогу зайти до Балаклії і повністю прорвати оборону росіян на Харківщині. Більше про це читайте за посиланням. Там і відео є. 

А хоробрі шепетівські зенітники нещодавно приземлили російський штурмовик “Су-25” на Донеччині. Цей ракетний полк отримав почесну відзнаку президента "За мужність та відвагу". Більше про них — за посиланням. 

Нагадаємо і про захисників з Волочиська. Вони взяли з собою на передову прапор рідного міста. Раніше стяг побував на горі Монблан, на вершині Кавказу та на багатьох спортивних змаганнях. Військові сказали, що повернуть прапор до міста після того, як він замайорить ще над двома локаціями. Над якими саме та як сприйняли новину жителі Волочиська — читайте у матеріалі за посиланням. 

Читайте також:

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (20)
  • Alla Yrmoscyk

    Молодці!!!!!!
  • Віра Кучер-Рибак

    Молодці хлопці ,ви робите свою справу на відмінно.
  • Катерина Іртегова

    Дякуємо🙏🙏🙏
  • Наташа Білоус

    Молодці хлопці. Так тримати!

keyboard_arrow_up