Посилення карантину та “McDonald’s” у Хмельницькому: 5 найпопулярніших новин на ВСІМ за тиждень

Посилення карантину та “McDonald’s” у Хмельницькому: 5 найпопулярніших новин на ВСІМ за тиждень
ua.depositphotos
  • Підготували невеличку добірку з найбільш популярних новин за тиждень.

 

1. У Хмельницькому посилюють карантин: перелік нових обмежень

У понеділок, 5 квітня, у Хмельницькому почнуть діяти додаткові обмеження для протидії COVID-19. Їх ухвалила комісія з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Обмеження будуть поширюватись на території Хмельницької міської територіальної громади.

Відео дня

2. Помер при затриманні. ДБР перевірить поліцейських на причетність до смерті військового

Ввечері 31 березня у Старокостянтинові поліцейські зупинили молодика для з’ясування особи та перевірки пакунка, який той отримав на пошті. За інформацією на сайті ДБР, помітивши правоохоронців, 25-річний чоловік кинув посилку та почав тікати. Коли поліцейські його наздогнали, він почав скаржитися на погане самопочуття. 

Чоловікові намагались надати першу медичну допомогу правоохоронці, а перехожі викликали "швидку". Проте Олександр Коляденко помер ще до приїзду медиків. За попередньою інформацією, смерть настала внаслідок зупинки серця. У Державному бюро розслідувань розпочали досудове розслідування.

3. Зарплати й нерухомість головних лікарів Хмельницького. Огляд декларацій 2020

Свої доходи за 2020 рік задекларували не всі головні лікарі Хмельницького. Відсутня звітність керівника перинатального центру та директорів трьох міських поліклінік. Решта медиків вказали свій заробіток, заощадження та нерухомість. Майже у всіх зарплата у 2020 році зросла. А в деяких вона є вищою, ніж в Олександра Симчишина.

4. Що потрібно знати про підвищення вартості проїзду в Хмельницькому

Нові тарифи на проїзд у громадському транспорті запропонували на розгляд виконавчого комітету. Відповідний проєкт рішення оприлюднили на сайті міської ради.

Як та коли будуть піднімати вартість проїзду? Чи зросте ціна проїзних на тролейбус? Що зміниться у якості перевезень? Ці та інші питання ми поставили заступнику міського голови Миколі Ваврищуку.  

5. У Хмельницькому цього року відкриють перший “McDonald’s”

У Хмельницькому цього року компанія "МакДональдз Україна" відкриє свій заклад. Як розповів директор розвитку компанії Віталій Стефурак, вибір розташування майбутнього ресторану залежить від декількох критеріїв. По-перше, компанію цікавлять локації з великим потоком людей в містах з населенням понад 200 000, наприклад, на перетині центральних вулиць міста. По-друге, майданчик має бути зручним з точки зору доступу як пішоходів, так і авто. По-третє, площа ділянки має бути достатньою для встановлення всіх каналів продажів.


 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up