Повалені дерева, затоплені двори та 70 населених пунктів без світла: наслідки негоди на Хмельниччині

Повалені дерева, затоплені двори та 70 населених пунктів без світла: наслідки негоди на Хмельниччині
  • Кілька діб Хмельниччина потерпала від злив. Значного удару стихія завдала 18 травня. 
  • Рятувальники і досі продовжують ліквідувати наслідки негоди.

Минулої доби Хмельниччину заливало дощами. Через це в обласному центрі знову підтопило речовий ринок. Не оминула негода й інші райони.

Минулої доби рятувальники області 53 рази залучались до ліквідації наслідків негоди. Зокрема, були проведені роботи по відкачуванню води із підвальних приміщень, дворів 96-ти приватних  домоволодінь:

  • Полонський район - 52, Хмельницький район - 12, Ізяславський район – 7, Старокостянтинівський район – 1, Старосинявський  район – 2, Городоцький район –5, Славутський район – 4, Дунаєвецький район - 2, Шепетівський район -1, Новоушицький район – 1, м. Хмельницький - 4.

Окрім того, рятувальники двічі за добу виїздили на виклики пов'язанні із падінням дерев:

Відео дня
  • у Хмельницькому районі на автодорозі біля села Антонівка дерево впало на проїжджу частину. На Давидківському перехресті внаслідок сильного пориву вітру на ділянку траси впало дерево, яке перешкоджало руху транспорту.

Також по причині спрацювання автоматичних систем захисту електроліній та електророзподільного обладнання знеструмлено 71 населений пункт у 12 районах області.

Як зазначають у ГУ ДСНС області, загалом до ліквідації негоди було залучено 30 одиниць техніки, 33 мотопомпи та 113 чоловік особового складу. Роботи тривають.

У Полонному затопило городи Фото: Шарафан Оксана‎
У Полонному затопило городи Фото: Шарафан Оксана‎
У Полонному затопило городи Фото: Шарафан Оксана‎

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Natalya Zhemchuzhnikova

    В Лезнево у людей затопленные дома.Уровень воды не падает с 15 мая! Местным властям пофиг!!! К кому обращаться???
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up