Повалені дерева, затоплені двори та 70 населених пунктів без світла: наслідки негоди на Хмельниччині

Повалені дерева, затоплені двори та 70 населених пунктів без світла: наслідки негоди на Хмельниччині
  • Кілька діб Хмельниччина потерпала від злив. Значного удару стихія завдала 18 травня. 
  • Рятувальники і досі продовжують ліквідувати наслідки негоди.

Минулої доби Хмельниччину заливало дощами. Через це в обласному центрі знову підтопило речовий ринок. Не оминула негода й інші райони.

Минулої доби рятувальники області 53 рази залучались до ліквідації наслідків негоди. Зокрема, були проведені роботи по відкачуванню води із підвальних приміщень, дворів 96-ти приватних  домоволодінь:

  • Полонський район - 52, Хмельницький район - 12, Ізяславський район – 7, Старокостянтинівський район – 1, Старосинявський  район – 2, Городоцький район –5, Славутський район – 4, Дунаєвецький район - 2, Шепетівський район -1, Новоушицький район – 1, м. Хмельницький - 4.

Окрім того, рятувальники двічі за добу виїздили на виклики пов'язанні із падінням дерев:

Відео дня
  • у Хмельницькому районі на автодорозі біля села Антонівка дерево впало на проїжджу частину. На Давидківському перехресті внаслідок сильного пориву вітру на ділянку траси впало дерево, яке перешкоджало руху транспорту.

Також по причині спрацювання автоматичних систем захисту електроліній та електророзподільного обладнання знеструмлено 71 населений пункт у 12 районах області.

Як зазначають у ГУ ДСНС області, загалом до ліквідації негоди було залучено 30 одиниць техніки, 33 мотопомпи та 113 чоловік особового складу. Роботи тривають.

У Полонному затопило городи Фото: Шарафан Оксана‎
У Полонному затопило городи Фото: Шарафан Оксана‎
У Полонному затопило городи Фото: Шарафан Оксана‎

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Natalya Zhemchuzhnikova

    В Лезнево у людей затопленные дома.Уровень воды не падает с 15 мая! Местным властям пофиг!!! К кому обращаться???
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up