Рейтинг шкіл і незаконний МАФ у центрі: топ-5 новин на ВСІМ за 23 вересня

  • Підготували підбірку із найпопулярніших новин нашого сайту за минулу добу, аби ви не пропустили важливе.

1. Репортаж із єдиного спортивного ліцею на Хмельниччині: як живуть і навчаються учні

Перший спортивний ліцей в області відкрив свої двері для учнів із 1 вересня. Заклад розташований на Чорновола, 180. Його створили на місці колишньої санаторної школи-інтернату, яка була єдиною в Хмельницькому. Дізнавайтеся з матеріалу, як працює спортивний ліцей, на який з міського бюджету витратили понад 4 мільйони.

2. Управління транспорту роками не має начальника. Як шукають кандидатів

Відео дня

Від 2015 року управлінням транспорту Хмельницької міськради керує Сергій Шепурев. Він є заступником начальника та має статус виконувача обов’язки за цією ж посадою. Відтоді у міськраді не можуть ані зробити його начальником без приписки «в. о.», ані знайти іншу людину на цю посаду. Дізнавайтесь, як шукають кандидатів на такі посади. 

3. Біля речового ринку хочуть збудувати вулицю та тунель. Ми дізналися деталі (КАРТА)

Під залізничною колією в Гречанах планується прокладання тунелю, який сполучатиме мікрорайон з речовим ринком. Крім того, від тунелю до Проскурівського підпілля має пролягти нова вулиця. Розповідаємо детальніше, як це має бути та у скільки може обійтися.

4. Порівняли школи Хмельницького: найстаріші, найбільші та найуспішніші (ІНФОГРАФІКА)

У Хмельницькому є школи, в яких учнів рахують не сотнями, а тисячами. Є й ті, куди потрапити може не кожен. Одні можуть похвалитися історією, інші - успіхами у навчанні. Читайте детальніше порівняння шкіл міста за 5 ознаками: віком, кількістю учнів, профілями навчання, особливостями та рейтингом ЗНО.

5. МАФ і нині там. Чому досі не прибрали незаконний кіоск біля «Либідь Плази»
На початку червня цього року біля ТРЦ «Либідь Плаза» з’явився кіоск з морозивом. Його поставили на «прохідному» місці, яке щодня минають сотні хмельничан. Розташований МАФ на приватній земельній ділянці, якою володіє «Либідь Плаза». Заступник міського голови Микола Ваврищук розповів тоді журналістам vsim.ua, що дозволу на встановлення кіоску в міськраді не давали. Деталі - на нашому сайті. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up