Рік на службі: хмельницькі водії оцінили роботу патрульної поліції

Рік на службі: хмельницькі водії оцінили роботу патрульної поліції
  • Патрульна поліція у Хмельницькому працює один рік.
  • Роботу патрульних оцінили хмельницькі водії.
  • Враження про нову поліції у них зіпсувалися.

Патрульна поліція у Хмельницькому працює з 26 грудня 2015 року. Рівно рік спокій жителів міста охороняють більше двохсот нових копів. Щоденно два десятки екіпажів роз’їжджають чи просто ходять вулицями міста і пильнують за порядком. У їхній роботі трапляються різні моменти. Здобутки у вигляді затриманих злочинців чи врятованих життів розбавляють факти аварій за участю патрульних та інші проколи.

У квітні патрульні відзначали перші сто днів роботи в Хмельницькому. Тоді ми запитували про враження від їх служби у місцевих водіїв. Чи змінилися вони після 12 місяців роботи копів, читайте далі.

«Недолуге керівництво»

Відео дня

Олег Бондаренко, журналіст «Дорожнього контролю»

 - Відверто кажучи, враження в більшості все-таки позитивні. Але є і дуже багато негативу. Негатив в основному – недолуге і некомпетентне керівництво патрульної поліції. Як в Києві, так і в Хмельницькому. У порівнянні з першими ста днями роботи патрульних у місті, в керівництва з’явилася більша корона на голові. І самі поліцейські в приватних розмовах жаліються на бездарність керівництва, безпідставні притирки. А для своїх любимчиків воно відкриває всі двері і всі дороги. Мовляв, робіть що хочете, ми вас прикриємо. Які б там скарги і зальоти не були. Самі патрульні набрались все-таки професіоналізму, є прогрес. За рік навчилися якісніше працювати. Є певні недоліки. Щоб їх було менше, просто потрібно змінити керівництво і ставити компетентних людей до такої відповідальної роботи. Потрібно ставити справді професійних людей.

«Забагато ДТП»

Володимир Огойко, голова громадської організації «Хмельницький авто любительський клуб»

 - Я вважаю, що в роботі патрульних більше позитивного, ніж негативного. Помітні за ними недопрацювання, ще не все вони добре знають. На жаль, але досить часто потрапляють в дорожньо-транспортні пригоди. Але можу сказати, зважаючи на почуті відгуки хмельничан, що ситуація все рівно краща, ніж коли була ДАІ.  Півроку тому я був дуже задоволений роботою патрульної поліції. У них були невеличкі недопрацювання. Та їх помічаю все більше. Може тому й враження про роботу патрульної поліції у мене зіпсувалися у порівнянні з тим, як було у перші місяці.

«Вони ніби працюють на план»

Євгеній Калугін, таксист

 - Враження про роботу патрульних – 50 на 50. Вони ще не заробили того авторитету. Хтось працює над цим. Але є й такі, які почали пристосовуватися. Інколи складається враження, що вони шукають де і кого оштрафувати. Ніби якийсь план виконують. Мене штрафували за цей рік. Бувало за реальні порушення. Бувало й за формальні. Було й таке, що мене оштрафували. Але дивно, коли на мене складали постанову, а на іншого водія, який стояв поруч, ні. Підійшли до нього, він якусь «корочку» їм показав і його відпустили. Так не має бути. Якщо порушив, то плати. Покарання для всіх має бути однакове. А вони кажуть, що це на їх розсуд. Через такі моменти і зіпсувалося моє враження, які на початку були більш позитивні.

Будні хмельницьких копів:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Богдан Кондратюк

    Погоджуся, з тим що Керівництво як було так і є не долуге та не освітчене...

    myname reply Богдан Кондратюк

    А новому де взятись?

    Сергій Якубенко reply myname

    якщо не давати шанс нікому, то й ніхто не навчиться працювати. Відразу готових спеціалістів з Великої букви не буває. Так шо терпіть

    myname reply Сергій Якубенко

    А може то і не навчитись. З кого приклад брати?
  • нашатырь

    Якщо б у Вас був вибір звернутися до лікаря з досвідом, або ж до молодого спеціаліста без досвіду роботи - то Ви б кого вибрали??? Тільки у поліції ситуація без права вибору - молоді гарні люди, але без належного досвіду та практики роботи.

    Roman Martyniuk reply нашатырь

    Доброго дня, вже пройшов рік!

    Рік тому Ви ще могли казати, що патрульні "без належного досвіду та практики роботи", але зараз вони вже отримали, як практичні навички так і теоретичні, адже навчання продовжується і під час служби.

    Ті хто зіткнувся з роботою патрульних на практиці, а не зі слів "друзів", вже давно знають, що патрульні мають достатній рівень практичних та теоретичних знань, щоб надавати допомогу громадянам у вирішенні їх проблем.

    Сергій Якубенко reply нашатырь

    Ну рік уже працюють, досвід якийсь та й мають. Пора уже й в роботі то показувати
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up