Рятувальникам Хмельниччини передали нові тепловідбивні костюми з Польщі (ФОТО)

Рятувальникам Хмельниччини передали нові тепловідбивні костюми з Польщі (ФОТО)
Тут і далі - фото з сайту Хмельницької ОВА
  • Двадцять тепловідбивних костюмів рятуватимуть життя та здоров'я вогнеборців.

  • Їх надали друзі з Куявсько-Поморського воєводства Польщі.

В умовах воєнного стану українські рятувальники потребують відповідного спецодягу для захисту їхнього життя та здоров’я. Це добре розуміють в Польщі.

Двадцять тепловідбивних костюмів привезли на Хмельниччину завдяки тісній співпраці з представниками влади Куявсько-Поморського воєводства

Відео дня

Сучасні костюми нового зразка, стійкі до теплового випромінювання високої інтенсивності та призначені для використання в небезпечних умовах.

Їх можна використовувати, наприклад, при гасінні пожеж на об’єктах нафтогазової промисловості. Такий костюм може врятувати життя вогнеборця у найнебезпечніших ситуаціях.

«Перш за все, хочу подякувати нашим друзям з Куявсько-Поморського воєводства – нашого братнього регіону з Польщі, – сказав начальник ОВА Сергій Гамалій. – Дякую Маршалеку воєводства Пйотру Цалбецькому і кожному депутату  сейму, які виділили кошти й придбали ці костюми для наших працівників ДСНС. Ця допомога відчутна постійно. Впевнений – разом ми переможемо».

Зауважимо, що ще шість таких костюмів придбані за сприяння Хмельницької обласної прокуратури та Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Західного регіону.

Читайте також: Хмельницьку АЕС з'єднають з Жешувом енергомостом

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up