Серед мешканців Хмельниччини провели телефонне опитування: які результати?

Серед мешканців Хмельниччини провели телефонне опитування: які результати?
Фото ілюстративне
  • Дослідження у червні цього року провів "Центр незалежних соціологічних досліджень "Алетейя".

  • Близко 90 % жителів області відчули погіршення свого матеріального становища через війну.

  • Дізнавайтесь інші результати соціологічного опитування.

 

Громадська організація "Центр незалежних соціологічних досліджень "Алетейя" з 5 по 12 червня 2022 року провела телефонне опитування. Його метою було вивчення соціально – економічного становища мешканців Хмельницької області під час воєнного стану.

В дослідженні взяли участь 102 респонденти віком від 18 років з Кам’янець-Подільського, Хмельницького, Шепетівського районів Хмельницької області та міста Хмельницького. 

Війна суттєво або частково погіршила  матеріальне становище близько 90 відсотків мешканців Хмельниччини.

Відео дня

Воєнний стан значно або частково погіршив  роботу підприємств/закладів/установ області на думку 42.5% та 35.6% респондентів відповідно.

Загалом, стан економіки України 87.6% опитаних  оцінили як дуже важкий і важкий  (30,1% і 57,5% відповідно). Лише 6,7% вважають, що економіка подолала кризу і стала на шлях стабілізації.

Найбільше жителів Хмельницької області довіряють Збройним силам України (65,3%), на другому місці (17,3%) - Президент України. Не змогли відповісти на це питання 14,3% опитаних.

На думку жителів Хмельниччини трьома основними  викликами для держави є  війна97,3%, економічний стан країни68,5%, корупція45,2%.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up