Сесію Хмельницької облради скасували. Питання вакцинації розглядатимуть в березні

Сесію Хмельницької облради скасували. Питання вакцинації розглядатимуть в березні
  • Сьогодні, 18 лютого, депутати мали зібратись на позачергову сесію обласної ради.
  • Однак всі питання, які мали розглянути сьогодні, перенесли на місяць.

Сьогодні, 18 лютого, мала відбутись позачергова сесія Хмельницької обласної ради. Депутати планували розглянути питання щодо вакцинації мешканців області, про що анонсувалось на сайті облради. Однак сесію скасували і всі питання перенесли на кінець березня. Відповідне розпорядження підписала голова облради Віолета Лабазюк.

Нагадаємо, депутати мали розглянути два звернення, які стосувались майбутньої вакцинації. Зокрема:

Відео дня
  • про  звернення депутатів  Хмельницької обласної ради  до  Президента України  та  Кабінету  Міністрів  України  щодо  невідкладного  інформування населення  Хмельницької  області  про  те,  якою  вакциною,  в  якій  кількості та в які терміни буде забезпечена Хмельницька область,
  • про  звернення  депутатів  Хмельницької  обласної  ради  до  голови Хмельницької  обласної  державної  адміністрації  Сергія  ГАМАЛІЯ  щодо інформування  депутатів  обласної  ради  про  Регіональний  план  заходів організації та проведення імунізації (вакцинації)  населення проти  COVID-19 в Хмельницькій області.

Вказані звернення облрада планувала відправити голові ОДА Сергію Гамалію, президенту України Володимиру Зеленському і до Кабміну. Розгляд всіх питань перенесли на чергову сесію, яка пройде наприкінці березня.

Читайте також: Скільки людей планують вакцинувати у Хмельницькій ОТГ
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up