У Хмельницькому відбудеться шкільний ярмарок

У Хмельницькому відбудеться шкільний ярмарок
Фото ілюстративне
  • Хмельничани зможуть придбати різноманітні товари для школярів.

  • Коли відбудеться ярмарок?

У Хмельницькому 31 липня відбудеться шкільний ярмарок. Там можна буде купити все необхідне для школи: книги, посібники, канцелярію, товари для творчості, рюкзаки, ранці, а також одяг і взуття. Про це повідомляє пресслужба Хмельницької міської ради.

До участі запрошують підприємців і підприємства з виробництва та продажу товарів для дітей.

Заявки на участь приймаються до 27 липня.

Відео дня

За додатковою інформацією можна звертатися в Управління торгівлі Хмельницької міської ради за номерами телефонів: 65-61-26, 65-11-41.

Нагадаємо, 1 вересня в Україні має розпочатися навчальний рік в умовах воєнного стану. Міністерство освіти і науки рекомендує школам працювати в очному форматі,  якщо заклади оснащені укриттями.

Як ми повідомляли раніше, батьки можуть самі обрати форму навчання – дистанційну чи очну. Освітній омбудсмен Сергій Горбачов розповів, як будуть організовувати уроки, якщо частина класу вчиться очно, а частина – онлайн.  

Наразі в Хмельницькій області лише 20 відсотків шкіл та дитсадків мають надійні сховища і готові розпочати навчання. Надзвичайники вже заявили, що жодному закладу не дадуть дозвіл на перебування  в ньому дітей, якщо там не облаштують укриття за всіма правилами.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Анна Мищенко

    Бажано вказувати місце проведення ярмарку.

    Iryna Oliynyk reply Анна Мищенко

    В повідомленні міськради поки про місце проведення ярмарку не написали. Можливо, з міркувань безпеки. Але ця інформація невдовзі точно з'явиться і ми повідомимо її нашим читачам. Дякую за уважність :-)

keyboard_arrow_up