Симчишин підписав угоду про побратимство із турецьким містом

Симчишин підписав угоду про побратимство із турецьким містом
Тут і далі фото з сайту - efeler.bel.tr
  • У Хмельницького з’явилося нове місто-побратим - Ефелер Айдин.
  • Олександр Симчишин підписав угоду під час робочої поїздки до Туреччини.

У Хмельницького вже є 14 міст-побратимів: в Узбекистані, Грузії, Ізраїлі, Україні, Іспанії, Литві, Мексиці, Китаї, Швеції, Польщі, Сербії, Молдові, Болгарії та США. Вчора, 10 серпня, до цього списку додалося турецьке місто Ефелер Айдин. Підписати угоду про побратимство до Туреччини їздив міський голова Олександр Симчишин. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Олександр Симичшин розповів, що передбачатиме угода про побратимство. А саме - можливість співпраці бізнесу, участь у виставках, експорт та імпорт аграрної продукції, текстилю, тканин, металів та іншого. Крім того, буде можливий обмін між країнами освітянськими і учнівськими делегаціями, а також співпраця в культурній, спортивній сферах і в туризмі. 

Відео дня

Також міський голова додав - його робоча поїздка до Туреччини здійснювалася коштом приймаючої сторони, а не за гроші з міського бюджету. 

C5D_2167

C5D_2290

C5D_2090

C5D_2067

C5D_2241

C5D_2298

C5D_2231

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (21)
  • Dima Ok

    Ой да молодец
  • Olesya Olesya

       У нас пенсионеры на грани выживания) по мусоркам роются, питаются самыми дешёвыми продуктами) экономят на всем, живут на грани бедности, лечатся анальгином и цитрамоном) а вы мисто побратым пиарите?  Сделайте так чтобы в больницу  не страшно было зайти) там  такое дно коррупции) что вам есть чем заняться)
  • Роганська Людмила

    І навіщо нам всякі турецькі та узбецькі побратими?
    Та й толку взагалі з тих міст-побратимів
  • Александр Олейников

    і що це дає ?

    Бондар Сергій reply Александр Олейников

    Alexandr  Oleynikov повноцінної інформації тобі ніхто не надасть, якісь міфічні бізнесові зв'язки згадуються, культурний обмін і т.д і т.п)

keyboard_arrow_up