Симчишин сказав, коли Хмельницький буде повністю з водою, світлом і теплом

Симчишин сказав, коли Хмельницький буде повністю з водою, світлом і теплом
Фото зі сторінки Хмельницької міської ради
  • Дізнавайтеся, чи буде місто вночі з теплом та чи працюватимуть 17 листопада навчальні заклади.

Ситуація із енергопостачанням Хмельницького залишається складною.

На цьому в соцмережах наголосив міський голова Олександр Симчишин.

«Внаслідок аварії через перенапругу на одній із високовольтних ліній з іншого регіону, яку ми тимчасово використовуємо після масованого ракетного обстрілу, більша частина споживачів знову залишилася без електропостачання, - констатував. - Так само, без живлення частина об’єктів теплопостачання, водопостачання, каналізації. Аварію вже ліквідовують».

На альтернативному живленні, підкреслив мер, працювали наші медичні заклади.

Відео дня

Електропостачанням наразі забезпечено 30% споживачів громади. На ніч, підкреслив, планують подати електроенергію для понад 90% споживачів.


«Теплопостачання запускаємо на власних когенераційних установках та генераторах. Плануємо вночі подати тепло для понад 90% споживачів, - зазначив. - Каналізаційне господарство енергетики поступово заживляють, плюс ми використовуємо також альтернативні джерелах живлення (генератори)».

Поступово заживлюють і об’єкти водопостачання. Щоб споживачі могли зробити запас, подачу води відновлять від 19.00 до 20.30. Нагадаємо, «Хмельницькводоканал» писав, що тільки до 20.00. Повністю відновити водопостачання міста, зауважив Олександр Симчишин, планують на ранок.

Заклади освіти 17 листопада працюватимуть у звичайному режимі.

«Завтра подача електроенергії буде з серйозними перебоями і частими відключеннями, - попередив мер і додав: - Тримаймо стрій! Наш спокій і терпіння тут - підтримка наших воїнів на лінії фронту! Російська нечисть нас не здолає ніколи!»

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Читач99

    Буде світло і вода, коли буде покладена тротуарніа плитка, де здерли нормальний асфальт і навіть біля філармонії,  де вкладають плитку навкруг коня. Це треба мати багато розуму, щоби під час такої страшної війни вкладати тротуарні плитка.
  • Валентина Кміта

    Це жах мати такого сусіда виродка .но треба все пережити і стати ще сильнішими.наштм воїнам ще тяжче,але їх не здолати і ми вистоїмо.Слава Україні і нашим Захисникам!

keyboard_arrow_up