Скільки у Хмельницькому одружилося пар та народилося дітей за 3 місяці війни

Скільки у Хмельницькому одружилося пар та народилося дітей за 3 місяці війни
  • 90 днів війни минуло, а в Хмельницькому продовжують створюватися та рости нові сім’ї. 

Незважаючи на війну, обстріли та постійне виття сирен, в обласному центрі продовжує вирувати життя. Закохані одружуються, а сім’ї поповнюються радісним дитячим голосом. З першого дня повномасштабного вторгнення рф на територію України журналісти vsim.ua діляться з вами позитивними історіями про кохання та народження нового життя попри усі негаразди. 

Про пару поліцейських з Кам’янця, які одружилися 10 березня. Про військового та бухгалтерку, які були одружені, розлучилися, а тоді знову одружилися на барикадах. Про пару військових, які познайомилися 24 лютого, а стали подружжям 1 травня і зіграли справжнє воєнне весілля. Про кам’янчанку, яка мало не народила авто. І про хмельничанку, яка народила в підвалі. Про хлопчика, що народився в бомбосховищі. І ще багато подібних історій. 

Загалом, від 24 лютого в Хмельницькому зареєстрували 764 нових сім’ї. У міському перинатальному центрі народилося 466 діток. З них - 90 немовлят народили матері-переселенки. Серед новонароджених – 240 хлопчиків та 226 дівчаток, у тому числі одна двійня.

Відео дня

Під час повітряних тривог у бомбосховищі перинатального медики прийняли на світ шестеро діток, повідомляють у Хмельницькій міській раді. 

В обласному перинатальному народилося 357 діток – 174 хлопчики та 183 дівчинки, з яких аж десять двієнь. У внутрішньо переміщених матусь народилося 53 дитинки. Хлопчик і дівчинка з’явилися на світ у бомбосховищі перинатального центру під час повітряних тривог.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up