Смерть студента, динопарк та “Холостячка”: дивіться ТОП-5 новин на ВСІМ за тиждень

Смерть студента, динопарк та “Холостячка”: дивіться ТОП-5 новин на ВСІМ за тиждень
  • Підготували невелику добірку з найбільш популярних новин.

Близько тижня у Хмельницькому розшукували 19-річного студента політехнічного коледжу. За інформацією знайомих, в ніч на понеділок, 13 вересня, хлопець вийшов з гуртожитку, сів у машину і зник в невідомому напрямку. На зв'язок юнак так і не вийшов. 

Відео дня

На територію дендропарку “Поділля” доставили фігури доісторичних тварин та будівельні матеріали. На місці робітники вже встановили огорожу для майбутньої виставки.

Точна дата відкриття ще невідома, однак працівники запевняють - до Дня міста парк відкриють напевне.

8 вересня, стало відомо про масове захворювання серед учнів навчально-виховного об’єднання №1. Спершу було відомо про чотирьох дітей, яких госпіталізували до Хмельницької інфекційної лікарні. У ході інспектування працівники Держпродспоживслужби виявили порушення в харчоблоці НВО №1. В зразках чотирьох працівників харчоблоку знайшли золотистий стафілокок.

Директор навчального закладу нестиме адміністративну відповідальність. 

Стартував новий сезон головного романтичного шоу країни. Своє кохання на проєкті шукає співачка Злата Огнєвіч. Серед претендентів на її серце хмельницький бізнесмен Олег Плахотнюк. Як він проявив себе під час першої зустрічі?

До Дня міста у Хмельницькому відкриють динопарк. Проєкт реалізують за підтримки міського голови Олександра Симчишина. Дату відкриття ще не оголосили, однак повідомили, що динопарк працюватиме щодня з 10.00 до 21.00. Про вартість квитків та пільги читайте у матеріалі.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up